Fanslave Ödemeleri

Başlatan yingyang16, 23 Ağustos 2011, 04:12:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gokovic

hayirli oLsun snaırım çok fazla refiniz var  :g çok iyi birikiyor sizde. :y

sterious

TeSLacon

arkadaşlar bu fanslave nedir tam olarak...daha doğrusu liked win tarzı mı.malum liked winde oto beğenme var ama kasıyor çalışmıyor tam. acaba fanslavede böyle oto beğen prog. falan varmı .benim vdsye koyarım oraya 7*24 çalışır program eğer varsa tabi  :) ($)

yingyang16

Alıntı yapılan: TeSLacon - 18 Nisan 2012, 23:39:55
arkadaşlar bu fanslave nedir tam olarak...daha doğrusu liked win tarzı mı.malum liked winde oto beğenme var ama kasıyor çalışmıyor tam. acaba fanslavede böyle oto beğen prog. falan varmı .benim vdsye koyarım oraya 7*24 çalışır program eğer varsa tabi  :) ($)

liked tarzı fakat biraz farklı  ;) Burada hem facebook sayfaları beğenerek hemde twitter kişileri takip ederek para kazandırıyor ;) Ayrıca kendimizde facebook sayfamızın hayran sayısını arttırabiliyoruz yada twitter takipci sayımızı  ;)

Oto beğenme yok ;)

TeSLacon

Alıntı yapılan: YingYang - 18 Nisan 2012, 23:46:44
Alıntı yapılan: TeSLacon - 18 Nisan 2012, 23:39:55

liked tarzı fakat biraz farklı  ;) Burada hem facebook sayfaları beğenerek hemde twitter kişileri takip ederek para kazandırıyor ;) Ayrıca kendimizde facebook sayfamızın hayran sayısını arttırabiliyoruz yada twitter takipci sayımızı  ;)

Oto beğenme yok ;)

anladım oto beğenme yoksa uğraşlı bir iş sürekli takip ve beğenme. bana uygun değil  :)

arnutwowew

fanslave 1.ödemem

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

yingyang16

(p)

Hayırlı olsun arnutwowew  :) Güle güle harcayın :)

tolgacan86

hayırlı olsun ödemeniz acaba ne kadar sürede bu ödeme limitine ulaştınız bilgilendirebilir misiniz biraz..