Fanslave Ödemeleri

Başlatan yingyang16, 23 Ağustos 2011, 04:12:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: lokmanruhu - 11 Eylül 2011, 23:54:00
ya bende merak ettim şu siteyi üye olacam ama burda iki arkadaş link vermiş hanginizin refinden üye olyım anlamadım

Farketmez. Bizden biri olsun yeter.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

halisekarakaya

Alıntı yapılan: yingyang16 - 24 Ağustos 2011, 01:48:45
Fanslave ye benim linkimle üye olacak başka kimse yok mu yahuu 22.sıraya düştüm : :'(

Şimdi üye olmak için baktım hocam ,register  sayfası böyle diyor:404: Not Found
The requested page could not be found.

Çoktandır takip ediyorum aslında konuyu ,yarın tekrar denerim:)

netricia

Alıntı yapılan: enderege - 11 Eylül 2011, 22:27:09
Alıntı yapılan: netricia - 11 Eylül 2011, 18:45:19
sistemin nasil calistigina dair bir bilgi verebilirseniz cok sevinirim :) ona gore uye olmayi dusunuyorum

Fanslave ye üye oluyorsunuz. Facebook ve twitter hesabınızı siteye tanıtıyorsunuz. Site size facebookda beğenmeni için, twitter da da takip etmeniz için sayfalar veriyor. Sizde bu sayfaları beğenip,takip ediyorsunuz. Her sayfanın belli bir kredisi var. 10 kredi ise 0.05€ kazanıyorsunuz. Hergün çeşitli zaman ve aralıklarda çıkabilir bu sayfalar. Ara ara girmenizde fayda var. Kazandığınız parayı kendi reklamanıza da ayırabilirsiniz veya Paypala isteyebilirsiniz.

Üye değilseniz refim olabilirsiniz (Türkçe desteklidir)
http://tr.fanslave.com/?ref=38218
hersey tamam ama sunu cozemedim facebook reklamlari nerde cikiyor sitede?  :)

enderege

Alıntı yapılan: netricia - 18 Eylül 2011, 18:05:12

Your account (Hesabınız) denen yerde facebook overview (Genel bakış) ve twitter overview (Twitter genel bakış)denen yerleri tıklayın beğenmeniz veya takip etmeniz gereken reklamlar orada.

netricia

Alıntı yapılan: enderege - 18 Eylül 2011, 19:17:14
Alıntı yapılan: netricia - 18 Eylül 2011, 18:05:12

Your account (Hesabınız) denen yerde facebook overview (Genel bakış) ve twitter overview (Twitter genel bakış)denen yerleri tıklayın beğenmeniz veya takip etmeniz gereken reklamlar orada.
bende sadece twitter cikiyor nedense anlayamadim  :-[

enderege

Alıntı yapılan: netricia - 18 Eylül 2011, 20:58:40

Facebook hesabınızı tanıttığınıza emin olun. Fanslave ana sayfasında Facebook ve twitter hesap bilgileriniz görünüyor mu? Eğer görünüyorsa sorun yoktur. Facebook reklamı şuan yoktur. Arasıra girip kontrol edin.

netricia

Alıntı yapılan: enderege - 18 Eylül 2011, 21:04:21
Alıntı yapılan: netricia - 18 Eylül 2011, 20:58:40

Facebook hesabınızı tanıttığınıza emin olun. Fanslave ana sayfasında Facebook ve twitter hesap bilgileriniz görünüyor mu? Eğer görünüyorsa sorun yoktur. Facebook reklamı şuan yoktur. Arasıra girip kontrol edin.
evet facebook hesabim ekli. Sanirim isi cozdum dediklerinizi uyguluyorum sol kosede reklamlar cikiyor 2-3 kredi gibi dogru mu?

enderege

Evet doğru. O kredili hesabı beğeneceksiniz (Facebook) veya Takip (Twitter) edeceksiniz. Mesela 3 reklam çıktı. Beğendiniz. Para kutucuğunu altındaki ÇARK ı (update) tıklayın. Paranız hesaba işler. Bu kadar.

netricia

Alıntı yapılan: enderege - 18 Eylül 2011, 21:35:07
Evet doğru. O kredili hesabı beğeneceksiniz (Facebook) veya Takip (Twitter) edeceksiniz. Mesela 3 reklam çıktı. Beğendiniz. Para kutucuğunu altındaki ÇARK ı (update) tıklayın. Paranız hesaba işler. Bu kadar.
tesekkur ederim bilgi icin enderege

yingyang16

Fanslave den 2.ödemeyi bugün istedim bakalım kaç günde gönderecekler ;D

Ödeme almak için Alertpay da eklenmiş 8)