Fanslave Ödemeleri

Başlatan yingyang16, 23 Ağustos 2011, 04:12:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yingyang16

Herkesin ödemeleri hayırlı olsun. :)
Yeni gelen ödeme   (ok)  Toplam çekim:299.44 EUR  (ok)

http://tr.fanslave.com/?ref=31803  ($$)

sterkamed

hayırlı olsun, benimde birkaç euro vardı ama silinmeye başlandı sonraları neden oldu acaba?

letal

içerde 10 euro war ama bir türlü 15 e tamamlayamadım tamamlasam cekecem cok ilgilenemiyorum fanslavede biriktirmek cok zor refler dayanıksız ....

yingyang16

Alıntı yapılan: sterkamed - 27 Ekim 2015, 22:57:34
hayırlı olsun, benimde birkaç euro vardı ama silinmeye başlandı sonraları neden oldu acaba?
Teşekkür ederim :) Beğendiğiniz ve takip ettiğiniz sayfaların beğenme /takibi geri çekerseniz krediler düşüyor.Aynı zamanda refleriniz de geri çekerse, size gelen krediler düşüyor ;)

yingyang16

Alıntı yapılan: letal - 27 Ekim 2015, 23:14:20
içerde 10 euro war ama bir türlü 15 e tamamlayamadım tamamlasam cekecem cok ilgilenemiyorum fanslavede biriktirmek cok zor refler dayanıksız ....
Fanslave de kazanmak için ilgilenmek gerekiyor ;) Refler de kazancı düşük bulup ilgilenmiyor malesef...

famila63

ödemeler hayırlı olsun

bayram4558

14,06 euro kaldı 15'e  :) ama günlük 0,47 euro veriyor en azından bana iki günde 0,94 oldu :)

kerem78

Hayırlı Olsun ödemeler  :D

pearce95

arkadaşlar ben fanslaveye yeni üye oldum dün gece ve 0.83€ birikti site güzel gibi.cidden ödeme yapılıyormu ben daha önce ödeme alamamıştım birçok siteden.yoksa hiç uğraşmıcam.hepinize bol kazançlar.

bilalyuzugullu

cidden ödeme yapılıyor.