The-Bux Kazanç Havuzum (Kazandırdıklarınızın %50sini size Ödüycem) 50 Tık=0.175$

Başlatan azamiturk, 27 Nisan 2013, 14:56:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

azamiturk

Konu sahibinin dediği üzere;
TEKLİF ARTIK GEÇERSİZDİR...
Konu içeriği silinmiştir;

drogba

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: drogba - 27 Nisan 2013, 19:00:23
hayırlı olsun ama %50 ödeyen varken zor değil mi?

Bu sebeple neyin %50 si olduğunu yazmasını istemiştim gungor arkadaşımıza ama dikkate alıp bilgi yazmadı.

Bu kampanyada kimin ne geri dönüş alacağı çok net bir bilgi olarak verilmiş.
İlk mesajdan alıntıdır ...
Alıntı yapılan: azamiturk - 27 Nisan 2013, 14:56:38
Siteden 1 Yıllık Enterprise üyelik aldığımdan standart reklam tık kazancım 0.007$ dır. O yüzden sizde yüksek miktarlar alacaksınız.
Günlük sitede standart, fixed ve Tiny lerden 10-15 arası çıkıyor.

Diğerinde %50 gibi büyük bir yüzde de görünse, neyin %50 si yani ne kadar geri alacağınız belli mi ?
Neye göre karşılaştırma yapacağız ?

drogba

başlığında görüntü paylaşmış zaten :) benden ne gelmişse yarıya bölüp gönderiyor o arkadaş. yani herşey içinde.

tolgacan86

Alıntı yapılan: drogba - 27 Nisan 2013, 19:54:07
başlığında görüntü paylaşmış zaten :) benden ne gelmişse yarıya bölüp gönderiyor o arkadaş. yani herşey içinde.

Anlamadığınız nokta şu, %50 neyin %50'si?

Standart bir üyenin refinden gelen %50 mi? Enterprise üyenin redinden gelen %50, ultimate üyenin refinden gelen %50 mi? Gibi... Net değil ne kadar parasal değer kazanılabileceği.

Ancak bu arkadaş üyeliğini ve tık değerini net olarak belirtmiş, ne kazanacağınız sayısal değer olarak belli..

drogba

sonuçta ne olursam olayımo ne olursa olsun orada nickimin karşında ona ne kadar komisyon yansımışsa yarsını gönderiyor :) caps te paylaşmış zaten. yani aklınıza ne geliyosa hepsi işte daha basitimi var  :)

tolgacan86

Hala anlamamakta ısrarcısınız, bende anlatmakta ısrarcı davranıcam,

%50 veriyor evet ama neyin %50'si?

Eğer üyeliği standartsa senin tıklarından kazancı $0.002'dir. Eğer Enterprise ise senin tıklarından kazancı $0.007'dir, eğer bussines ise senin tıklarından kazancı $0.005'dir, eğer corporate ise senin tıklarından kazancı $0.008'dir, eğer ultimate ise senin tıklarından kazancı $0.01'dir.

Şimdi bu kadar farklı üyelik sisteminin olduğu bir sitede bana kazandırdığının %50'sini vereceğini söyleyen arkadaş eğer standart üye ise sitede;

100 tık yapmış olsam kazancı 100 * 0.002 = $0.2 olacaktır, onun %50'sini gönderecekse bana $0.1 gönderecek.

Eğer enterprise ise;

100 tık yapmış olsam kazancı 100 * 0.007 = $0.7 olacaktır ve onun %30'unu gönderecekse bana $0.21 gönderecek demektir.

drogba

:D tolga can adam resim çekiyor diyorum sen ne diyosun hala yahu .işimiz gücümüz yok abuk subuk konuları tartışıyoruz . adam benden ona ne gelmişse screen almış koymuş yarısınıda gönderrmiş bu gün. hesap yapmaya gerek kalmıyor yani.