Ücretsiz Banner reklamı Forum üyelerine

Başlatan yingyang16, 25 Ağustos 2011, 00:30:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yingyang16

2500 clicklik nebux reklamı için son 15 dk  bloga bide online sayac ekliyim görelim kimler hangi sayfaya bakıyor :D Ben onu eklerken banner göndermek isteyenler gönderebilir ;)

yingyang16

Hepimize bol şanslar arkadaşlar  :D Sayac kodu da tmm ;)

Not: Bundan sonraki reklamlar içinde banner eklemek isteyeneler  bana pm ile gönderebilir.  ;)

yingyang16

Fanslave ye 14 kişi gelmiş ama kredi yok :'( Sizlerde gelen var mı?

ElisaMcCline

Jrox 1 kişi ama Chat de de dediğim gibi, bende çok yerde dönüyor.. Diğer arkadaşlarınki önemli... O zaman daha net belli olur :)

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 25 Ağustos 2011, 03:30:45
Jrox 1 kişi ama Chat de de dediğim gibi, bende çok yerde dönüyor.. Diğer arkadaşlarınki önemli... O zaman daha net belli olur :)

:D :D 1 ay reklamlara devam ;)

ElisaMcCline

Aslında benzer bir siteden daha çok geri dönüş alabilirsiniz. Bir arkadaş tanıtmıştı benzer bir sistem.. Onun reklam ücretlerine mutlaka bir bakın bence ;)

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 25 Ağustos 2011, 03:54:23
Aslında benzer bir siteden daha çok geri dönüş alabilirsiniz. Bir arkadaş tanıtmıştı benzer bir sistem.. Onun reklam ücretlerine mutlaka bir bakın bence ;)

Fanslave benzeri site olan mı? orası ise ben biliyorum oranın üye sayısı çok az ayrıca sitede tam oturmamış ;)

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

yingyang16

Alıntı yapılan: enderege - 25 Ağustos 2011, 23:32:26
Ben rahatım, gelen giden yok. :D

Gelen gideni beklemekten başka çaremiz yok :D Bugün rahatsıdım o yüzden reklamlarla da uğraşamadım :(