Ortak reklam verelim maliyeti düşürelim

Başlatan ballondor, 08 Mayıs 2013, 02:56:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

bol refler arkadaşlar :)

ptconur

hadi hayırlısı arkadaşlar umarım beklediğiniz sonucu alırsınız.

böyle bir organizasyon yeniden düşünülürse ben şimdiden katılmaya hazırım :)

tolgacan86

Reklam verildi ama kimse istatistik vermedi.. Hadi söyleyin bakalım reklamcılar kime kaç ref geldi..?

nouma26

1.sıra sol başta ayuwageye 13 ref geldi.Beklentilerimin altında oldu açıkcası....

ýrmakk

3. Sıra Sağ Azulbux  7 Ref (tahmini çünkü başka bir yerde de reklamım var sitede ref hangi kaynaktan geldi belli değil. O gün referal exchange dışında toplam 10 ref geldi hadi 7 si Probuxtan olsun  :D) Edit: Tıklamalardan memnunum.
4. Sıra sağ The-Bux  5 Ref (Kesin.) Edit: sadece 2 tanesi tıklamış zahmet edip  (sinir)

tolgacan86

Sorun benle ilgili değilmiş anlamış oldum.. Bende acaba CF reklamı diye düşünüyordum açıkçası..

Banada 3 ref geldi.. Sağ sütun 1. sıra.. Tıklayıp tıklamadıklarına bakmadım..

Toplam gelen hit sayısı ne kadar acaba..?

ýrmakk

Niye böyle oldu ki? Sizinle ortak reklam verdiğimiz The-bux içiin 49 ref gelmişti. Tabi şimdi The-bux eski bir site ama Azulbux yeni. ki 7 refin ordan geldiğinden bile emin değilim. Uzun süreli reklam mı vermek gerekiyor acaba?

tolgacan86

Ben tek siteden vermiyordum reklamları en az 3 siteden veriyordum, dediğiniz sitelerin zamanlarıyla ilgili yine, blog tasarımındanda kaynaklanabilir ve tabi bide son olarak probux'tan ne kadar geldiği önemli...

ptconur

bence yenisini de başlatalım hemen

pinoyincomebux ta gördüm sitenin hiti nasıl bilmiyorum ama baya ucuza günlük reklam var

Advertiser PROMO B 15 Seconds Exposure= $2.95 per day (unlimited clicks)

ben tekil olarak vericem de paypal ile hesaba para yatırılıyor ben de de paypal yok :(

nouma26

Bence probux eskisi gibi etkin  değil.Bilmiyorum direk refleri olanlar daha iyi bilgiye sahiptir ama sanki sitede para kazanmak zorlaştığı için  bırakmaya başladılar....