Globalbux.net Kazanç Havuzum 50% İade

Başlatan Uniquehero, 09 Mayıs 2013, 16:23:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Uniquehero

120 Gündür konu ile ilgilenilmediği için içerik düzenlenmiştir  ;Konu sahibi isterse modlarımızla iletişime geçip konusunu açtırabilir;

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bana kazandırdığınızın yüzde 50 sini sizlere iade edeceğim.

Ödeme yöntemi olarak paypal kullanacağım

Tek yapmanız gereken refimden üye olup üyelik bilginizi ve paypal adresinizi mesaj olarak atmanız.

1 aylık VIP üyelik Aldım ve site devam edip kazandirdigi sürece bunu her ay yenileyeceğim

Ödemeler haftalık olacak ve resimli kanıtlar ile ödeme yapılacak

Referans Linkim : 

Yorum yapan yada üye olmayı düşünen arkadaş olursa büyük ihtimal yarın aksam cevap veririm . Yarın 2 sınavım var sabah 9 da ve aksam 5te onlara çalısacağım iyi eğlenceler :)

tolgacan86

Uniquehero

hakanatik01

hayırlısı;
tanıtımında okuduydum % kaç geliyor ref kazancı tam olarak şimdik sana ? :) çeşitli söylentiler vardı %35 rr'denmi geliyor ne oluyordu DR olarak senden üye olsam ne kazanıyorsun?

Uniquehero

Hic hesaplamadim o isten pek anlamiyorum sitenin kazanci the-bux sistemiyle nerdeyse ayni 1 hafta sonra hesap sekillenir o zaman ogreniriz sen gel refim ol :D

hakanatik01

Ben ptcyi bıraktım ref olucamda yararım olucaksa olayım diye sordum, öyle gelir azsa sanada yazık olur banada o yüzden sordum para felan istemem ben gönüllü reflerdenim üyelik almasan bakmıycaktım bile konuya ama en azından paranı biran önce çıakrtman için yardımcı oallaım diye düşündüm :) üye oluyorum bir ara bakarsın değicek gibiyse devam edeyim yoksa haber edersin aklıma estikçe tıklarım çok vaktim olmuyor benimde ptc işleri için :) bilgin olsun sonra neden tıklamıyor deme :P

Uniquehero

Tamam tesekkur ederim :) umarim kazanc iyi olur :)

hakanatik01

tolgacan86

Hayırlı olsun, DR tık geliri $0.005 VİP üyelik için.

Uniquehero