Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun

Başlatan ElisaMcCline, 30 Ağustos 2011, 00:47:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Tüm foruma. Hayırlı bayramlar diliyorum:)

Z.K.U.D

TwofuN

bayraminiz kutlu olsun.. küçüklerin gözlerinden, büyüklerin ellerinden öper, ehtiyarlardan harçlık beklerim :D

Elektronick

yingyang16

Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Ramazan  bayramınızı kutlar, sağlıklı ,mutlu bir bayram geçirmenizi  dilerim  :)

abcb

Alıntı yapılan: YingYang - 30 Temmuz 2014, 04:38:13
Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz

Tatilde herkes Hocam, birlik beraberlik filan kalmadı, dostlar duyun nerdesiniz, tatil yapacak zaman için bayramı seçmeniz şartmıydı  (d)
İki akraba ziyareti yapıp hayır duası alsaydınız  (d)

Allllaaaasen kimse buna cevap yazmasın biliyorum biliyorum başka zamanınız yok   :g

enderege

Biraz geç kaldım kutlamak için ama iadre edin. Memleketteyim ve net berbat. 3-5 deneme ile girebiliyorum ve bir müddet sonra kopuyor.

Herkesin bayramını kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ricci

Arkadaşlar bende biraz geç kaldım kusura bakmayın malum memleket el öpmeler falan :) Herkese iyi bayramlar ..

ElisaMcCline

Bir Ramazan ayını daha geride bıraktık, bu akşam bu yılın son iftarını yapacağız :)
tuttuğunuz oruçlar ve dulalarınız kabul olsun.

Sevdikleriniz, dostlarınız ve ailenizle, şeker tadında bir Ramazan Bayramı geçirmenizi dilerim :)

Tatile gidecek/tatilde olacak arkadaşlarımıza da hayırlı  yolculuklar, iyi tatiller :)

rota26

herkesin ramazan bayramı mübarek olsun  :)