liberty rezerve kapandı sahibi tutuklandı

Başlatan arnutwowew, 25 Mayıs 2013, 13:08:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Arkadaşlar, site tamamem kapanmış-bitmiş değil.
Bu bir süreç. Ve evet bir inceleme söz konusu. Ama bu son ya da sonuç değil.

İnternet üzerinde dönen para düşünülünce, çok büyük bir hacmi ve yeri var sitenin.
Tabii ki bu beraberinde yerine getirilmesi gereken sorumlulukları da getiriyordur.

moonisblack

Geçmiş olsun arkadaşlar konuyla ilgili olunca bilginiz olsun diye kopyaladım
PTC sitesi sahipleri konuyu daha yakından takip ediyorlardır diye düşünüyorum
The Bux News sayfasından
"Latest News
26. May 2013 - LIBERTY RESERVE NEWS: Now that the Liberty Reserve owner is in prison for 5 years, LR will not be active again. So we will refund everybody's LIBERTY RESERVE cashouts back to their balance. You can request a cashout through Paypal or Payza now."

richman

Herşeyi geçtimde şimdi PC nin durumuna acıyorum elemanlar 6 aydır siteyi düzeltmek için herşeyi yaptılar para biriktirdiler premium açtılar bir sürü yatırım alıdılar adam gibi restart yaptılar tam herşey yoluna girdi ve bir tokatta LR den tüm para çöpe :D :D Vallahi adamlar dükkanı kapatıp biz gidiyoruz diyip ağlasalar yeridir yahu adamlar için üzüldüm cidden :D :D

hakanatik01

yok yeaa :P ne üzülücem onlara onlar zaten fena götürdüler bu zamana kadar :P  ki içerdeki parada gene senin, benim gibi insanların paralarıdır eminim :) 2.darbe gibi olan senin benim gibi kullanıcılara oluyor ;

ýrmakk

Cümleten geçmiş olsun arkadaşlar. Umarım alabilirsiniz içerideki paralarınızı.

michael

geçmiş olsun

Dünyanın en büyük dijital döviz internet sitesi altı milyar dolar kara para akladığı suçlamasıyla kapatıldı.
Amerikalı federal savcılar, Kosta Rika'dan işletilen Liberty Reserve adlı şirketin 7 yılda 6 milyar dolar değerinde kara para akladığını iddia ediyor.
Şirketin kimlik hırsızlarından uyuşturucu satıcılarına, yeraltı dünyasına hizmet verdiği söyleniyor.

http://www.bbc.co.uk/turkce/multimedya/2013/05/130529_bz_liberty_kara_para.shtml?ocid=socialflow_twitter_bbcturkce

avni59

Banka hesaplarına el koymuslarda bari icerdekı paraları odesinler bize el koyup ne etcekler onları...allahtan 5-6$ ım vardı yoksa kafayı yerdim herhalde.

ikose

Çok üzüldüm herkes adına, çok çok geçmiş olsun.
Umarım kısa zamanda tüm paranızı kurtarır sınız inşallah

ricci

İçerideki paraları öderlermi ödemezlermi bilmiyorum ama bildiğim tek şey bu kısa zamanda olmayacak  :S bu arada fbi ana sayfaya resmide koymuş

gungor18

1 haziranda geri açılma ihtimali varmış. Yabancı bir kaynaktan sabah yapılan haber...