AZULBUX Referans Değişimi. - SCAM

Başlatan ýrmakk, 28 Mayıs 2013, 14:21:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ýrmakk

Alıntı yapılan: elisamccline - 28 Mayıs 2013, 22:35:46
Birikmiş kayıda değer birşey varsa paranızı çekin önce, sonra üye olursunuz.
Neo uzun süreli bir site sonuçta. Siz üye olmadınız diye tıklamamak gibi birşey yapmam :)
Zaten karşılığı olmasa da yatırımınız var diye hazır 1-2 siteyi bırakmışken destek olayım dedim.
Gerektiğinde reflinkimi imzamda bulabilirsiniz ;)

bol şans...
Teşekkür ederim elisa hocam. Neobuxa devam etmiyordum zaten. üyeliğim vardı ama reklam vermk için kullanıyorum aradabir. getirisi güzel. Evde Jet kullandığım için ip değiştirmem sorun olmuyor çerez içinde programım var. Fake hesap anlayacağınız.
iş yerindeki bilgisayrımda kendi sitelerime tıklıyorum. Evdense Exchange yaptığım sitelere sorun yok. Siz bana destek ben size destek maxsat birlikte kazanalım. Biliyorum karşılığını beklemeden destek verceğinizi ama imkanım var.

fkork

ýrmakk

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 28 Mayıs 2013, 22:34:40
+1 üye olundu sende geyikbux.com'a üye olursan sevnirim
Ben uniquehero ya benzemem hakan hocam. :) topiklerime turp suyu sıkamazsınız :g
Teşekkür ederim. prensip meselesi geyikbu'a üye olamıyorum :D

ýrmakk

Ender hocam. Elisa hocam. Fuat hocam rica etsem siteleri kontrol edermisiniz Refiniz olarak görünüyormuyum ?

enderege

Alıntı yapılan: ırmakk - 28 Mayıs 2013, 23:09:25
Ender hocam. Elisa hocam. Fuat hocam rica etsem siteleri kontrol edermisiniz Refiniz olarak görünüyormuyum ?

(ok)  Tamamdır. Bol kazançlar.  :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

fkork

Alıntı yapılan: ırmakk - 28 Mayıs 2013, 23:09:25

tamamdır..;)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ırmakk - 28 Mayıs 2013, 22:58:45
Teşekkür ederim elisa hocam. Neobuxa devam etmiyordum zaten. üyeliğim vardı ama reklam vermk için kullanıyorum aradabir. getirisi güzel. Evde Jet kullandığım için ip değiştirmem sorun olmuyor çerez içinde programım var. Fake hesap anlayacağınız.
iş yerindeki bilgisayrımda kendi sitelerime tıklıyorum. Evdense Exchange yaptığım sitelere sorun yok. Siz bana destek ben size destek maxsat birlikte kazanalım. Biliyorum karşılığını beklemeden destek verceğinizi ama imkanım var.

Teşekkür ettim o zaman, Evet görünüyorsunuz :)
Tekrar hayırlı olsun :)

Alıntı yapılan: fkork - 28 Mayıs 2013, 22:59:48
ben veriyim hocam:)

Bakımda galiba, bende açılmıyor site :P

fkork

bux diye diye şaşırdık hocam... geyikbux scam oldu, geyikkapısına devam...

abcb

Alıntı yapılan: ırmakk - 28 Mayıs 2013, 21:21:01
olmaz ben oraya üyeyim  :P

Canın sağolsun Irmakcım :)

+1, Bol kazançlar  :)

ýrmakk

Alıntı yapılan: fkork - 28 Mayıs 2013, 22:35:33
ben oldum hocam.. karşılığında ref olur musun :)
Fkork Merhaba şimdi dikkatimi çekti ama sizin üyeliğiniz görünmüyor bende. Tekrar kontrol edermiisniz Uplineniz kim