Paypal'dan Bilyoner vb. ve Bankalara Transfer Yapılır Kontör Yüklenir

Başlatan Uniquehero, 29 Mayıs 2013, 10:07:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Uniquehero

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 11 Temmuz 2013, 11:08:30
Aklıma da takıldı ben tuttur.com a üyeydim oraya niye yapmıyorusunuz kesinti falnmı var ikinizde yok orası, oraya ödeme farklı bir işlemimi var ben oraya mesela İşbankasın dan sorunsuz ödeme yolluyordum bu nesine falanda aynı değil mi?

Hakan hocam baslikta da belirttigim gibi bilyoner vb. Deken hepsine yaparim sıkıntı yok senin icin tuttura da gönderirim :)) birebin haric diğerleri var istersen tjk ya da gondeririz :))

hakanatik01

Teşekkürler hizmetler güzel :) ne bileyim başlıkta yazamayınca ve başlıkta belirtiğim gibi deyince, bu işleri bilmediğimden  prosedürü farklımı tuttur'da kesinti falanmı yapıyor napıyor , uzak duruyorsunuz sandım bende hertülü iddaa sitesi oluyor yani :P ,güzel o zaman :) Cümleten hayırlı satışlar,Bol kazançlar tekrardan

Uniquehero

Teşekkür ederim konuyu da düzelttim daha anlaşılır  hale getirdim :)  tuttura hic göndermedim ama oda komisyon almiyordur heralde sen öyle diyorsun :))

ikose

Sorunsuz bir şekilde Turkcell işlemi yapılmıştır.
İlgisi ve Hızlılığı için Teşekkür ederim.

Not = e- tüccar puanı verilmiştir.

Uniquehero

Alıntı yapılan: ikose - 15 Temmuz 2013, 15:08:57
Sorunsuz bir şekilde Turkcell işlemi yapılmıştır.
İlgisi ve Hızlılığı için Teşekkür ederim.

Not = e- tüccar puanı verilmiştir.

Siz degerli forum uyelerimize elimizden geldigi kadar yardimci olmaya calisiyoruz degerli modum :) bizi tercih ettiginiz icin tesekkur ederiz :g

hakanatik01

Farkı farkedin! buda sana solagan olsun :P :)) son konuyu açtığın sitede dikaktli ol dolandırıcı çok o tarafta :)

ikose

Alıntı yapılan: Uniquehero - 15 Temmuz 2013, 15:26:41
Siz degerli forum uyelerimize elimizden geldigi kadar yardimci olmaya calisiyoruz degerli modum :) bizi tercih ettiginiz icin tesekkur ederiz :g

e-tüc. puanımı isterim amaaa :))

Uniquehero

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 15 Temmuz 2013, 15:28:14
Farkı farkedin! buda sana solagan olsun :P :)) son konuyu açtığın sitede dikaktli ol dolandırıcı çok o tarafta :)

Tamam hakan hocam cok tesekkur ederim okudum bir kac konu da 160 lira carpmislar birini

Uniquehero

Alıntı yapılan: ikose - 15 Temmuz 2013, 15:33:01
e-tüc. puanımı isterim amaaa :))

Tmm modum suan acayip sıkıstım islerle onlari hallediyim aksama dogru atarim :)

deniz-777

konu başlığıyla pek alakası yok ama ben de payza - iş bankası takası yaptım. çok başarılı  :y :D