Paypal'dan Bilyoner vb. ve Bankalara Transfer Yapılır Kontör Yüklenir

Başlatan Uniquehero, 29 Mayıs 2013, 10:07:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

orcanto

bende öyle renkli bi kart yok  bu na benzer kart var :D  kartı elime alıp inceleyim eve gidince üstünde bankamatik yazıyorsa oluyor mukesintisiz gelmesi için yani

FilmsizKalma

Evet kartin yukarıdaki gibi bir kart ise kesintisiz gelir paypal. Bankamatik karti bildiğin hesap kartıdır ne ettiniz naptınız çözemedim :). Yada üni öğrencisi isen vermişlerdir bir ziraat bankamatigi onu kullan. Benim o ekli çok sefer çektim sorun yaşamadan.

orcanto

orcanto

bu kartı eklemeye çalıştım

Kartınızı çıkaran banka bu işlemi onaylamadı. Sorularınız varsa lütfen kartı çıkaran bankanın müşteri hizmetleriyle iletişime geçin. Dilerseniz farklı bir kart girerek devam edebilirsiniz.

hatası verdi yardım edicek varmı   iş bankası bankamatik kartı

tolgacan86

hocam kart değil, kartın bağlı olduğu hesabın IBAN numarasından eklemen gerekecek

orcanto

Lütfen geçerli bir kredi kartı numarası girin. diyor hocam ıban no ile eklemeyi denedim başında TRli trsiz olmadı gene

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: orcanto - 24 Ocak 2014, 23:19:41
Lütfen geçerli bir kredi kartı numarası girin. diyor hocam ıban no ile eklemeyi denedim başında TRli trsiz olmadı gene

o zaman sen kart ekleme bölümündesin, banka hesabı ekleme kısmına gelip yapman gerekiyor işlemi.

orcanto

para çekerken sadece iş bankasımı para almıyor hocam başka varmı yoksa takas edicem forumdan cüzi miktarda paypalımdaki parayı iş bankasını başka bi hesaba eklemişim ve diger hesab sınırlandırılmış

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: orcanto - 24 Ocak 2014, 23:30:48
para çekerken sadece iş bankasımı para almıyor hocam başka varmı yoksa takas edicem forumdan cüzi miktarda paypalımdaki parayı iş bankasını başka bi hesaba eklemişim ve diger hesab sınırlandırılmış

sınırlandırmayla ilgili söylediğinden hiçbirşey anlamadım ama, hesabının bulunduğu her bankayı tanımlayabilirsin paypal a bu konuda bi sıkıntı yok.

orcanto

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 24 Ocak 2014, 23:33:50
sınırlandırmayla ilgili söylediğinden hiçbirşey anlamadım ama, hesabının bulunduğu her bankayı tanımlayabilirsin paypal a bu konuda bi sıkıntı yok.
sınırlama diger hesabım hsbc ve iş bankası kartlarını denedim hata veriyor  banka kartım vardı onuda önceki sınırlandırılmış hesabıma eklemişim yani onuda kabul etmiyor