Signbux (SCAM)

Başlatan sicher, 09 Haziran 2013, 17:51:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

arshi

Kim kimden çalmıştır bilemem, bütün karakterleri 5-6 model üzerine kuruyor zaten adiler, yeni nesil çizerler lazım :P

hakanatik01

kim samuray kim usta bende onu bilemem tek gerçek usta Splinter ustadır benim için :P der gider dizime bakarım :)

ricci

Alıntı yapılan: Arshi - 02 Temmuz 2013, 03:53:19
Ben avatardan dolayı ninja demedim yahu, bi varsın bi yoksun ya o açıdan, hakacunun bi zamanlar ki tutkusu :P

Ayrıca ben bu karakteri çizgi romanlardan birinde gördüğüme emin gibiyim ??? Kesinlikle marvel'di :)

Ha o konuya gelirsek, çizim yapıyorum kısa molalarda siteye giriyorum :) ayrıca bu resim devinart'tan birine ait, ama marvel'inde dc comics'inde bu tarz kahramanları var..

arshi

Biz söyledik onları ya, hakacu sahabını bile buldu :P
Kolay gelsin sana :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 02 Temmuz 2013, 03:18:52
yaaani ben zaten en çok scam siteleri seviyorum zengin gösteriyor tek tıka 0,1 vereni vardı mesela;:P

O ne ki, al sen bunu gör :D

hakanatik01

iyimiş bu rakamlarda böyle gidiyormu ney bir ara 20dollarsda vardı oda 20-20 veriyordu kesintiden sonra 1$mı ney kalıyordu ama ossun balanca bakmak bile güzeldi :P :) Biz baya muhabbet ettik ama Site SCAM ilan edildi sicher tarafından o yüzden zaten taşınacak diye :P :)

ptconur

sicher ödeme istedin mi siteden. Ben 1$ lık ödeme aldım. (Forumda da paylaşmış olmam lazım) 2$ olmasına da az kaldı 2-3 günden tekrar isterim ödeme

hakanatik01

Biz Çok gevezelik edince görmemişsinizdir :) Sicher ödeme isteyecekmiş ama siteye Yatırım şartı gelmiş ptconur hocam oda bırakalım gitsin dedi bizlere :)

Alıntı yapılan: sicher - 02 Temmuz 2013, 01:37:55
arkadaşlar pc bozuldugu için giremedim

sitenin son durumu ödeme çekmek için yatırım istiyor yani bırakalım gitsin :(

sicher

ben ödemeyi 3 kere istedim her seferinde geri gönderdi yani ödeme yapmadı en sonunda da yatırım istedi artık orada birikenle reklam veririm herhalde :) 

Paypaldan kesinti yapmıodu istedim geri gonderdi şimdi kesinti yapıo
Payzadan da boleydi
STP den istedim ona daha bişey yapmadı ama yatırım istedi eğerki @ptconur sana ödemeyi yapıyorsa helal olsun sen devam et

Yatırım istemeyip ödeme limitini yükseltse devam edecektim ama onuda yapmadı

(scm)