clixb.com (SCAM)

Başlatan yingyang16, 05 Eylül 2011, 14:55:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Herşey mümkün tabii ki arkadaşlar.. Ama AP-PP pek sitenin TOS una falan bakmaz...
Ortada bir dolandırıcılık olduğunu düşünüyorlarsa, bunu da bir ön hazırlık olarak bile değerlendiriyorlar hatta.

Onlardan alabilecekleri bir pra yoksa, her türlü çamura yatıyorlar ama,  o konuda kimse ellerine su dökemez... :D

tolga4599

Yingyang hocam ne yaptınız alabildinizmi ref aldıysanız durum nasıl bende almayı düşünüyorumda bir türlü alertpaya kart eklemeye elim gitmiyor :D üyelik - ref aldıysanız bir ara bilgilendirirseniz sevinirim bol şanslar bol kazançlar...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: tolga4599 - 02 Ekim 2011, 13:03:46

Yingyang hocam ne yaptınız alabildinizmi ref aldıysanız durum nasıl bende almayı düşünüyorumda bir türlü alertpaya kart eklemeye elim gitmiyor :D üyelik - ref aldıysanız bir ara bilgilendirirseniz sevinirim bol şanslar bol kazançlar...

Kredi kartı eklesen de bu siteye balance ta para yoksa para aktaramıyorsun Tolga ;)

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 02 Ekim 2011, 15:10:47

Kredi kartı eklesen de bu siteye balance ta para yoksa para aktaramıyorsun Tolga ;)

Yok hocam sorun o gün çözümlendi artık kredi kartı ile yatırım yapabiliyoruz ;) cevap:50 de ;D

yingyang16

Benimde bir türlü elim alertpaya kredi kartı eklemeye  gitmiyordu(1 yıl) lakin clixb bana alertpaya kredi kartı ekletmeyi başardı :D

Henüz ref almadım önce başka sitede ref almayı planlıyorum 1-2 güne clixb de de ref alıcam statları paylaşırım ;)

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 02 Ekim 2011, 15:24:39
Ohoo çok hızlısınız :D

Sayenizde hocam  ;D
Admin hesabını yükseltmek zorundaydı aksi taktirde bir çok yatırımı geri cevirmiş olacaktı :D

tolga4599

Alıntı yapılan: yingyang16 - 02 Ekim 2011, 15:16:43

Benimde bir türlü elim alertpaya kredi kartı eklemeye  gitmiyordu(1 yıl) lakin clixb bana alertpaya kredi kartı ekletmeyi başardı :D

Henüz ref almadım önce başka sitede ref almayı planlıyorum 1-2 güne clixb de de ref alıcam statları paylaşırım ;)

Tşk ederim hocam yani clixb yatırım yapmaya değr diyorsunuz sanki nelsonun eli değmiş gibi siteye :)  bende öyle bir his uyandırdı :D merakla bekliyorum gelişmeleri :)

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

yingyang16

Alıntı yapılan: tolga4599 - 02 Ekim 2011, 15:34:03

Tşk ederim hocam yani clixb yatırım yapmaya değr diyorsunuz sanki nelsonun eli değmiş gibi siteye :)  bende öyle bir his uyandırdı :D merakla bekliyorum gelişmeleri :)

Amanin ben kimseye şu siteye yatırım yapın veya yapmayın demedim dememde ;)

Sitelere yatırım konusunda herkes kendi kararını kendisi vermeli :)

Benim şuanda durumum farklı sırf vakit geçsin yada kendimi avutuyorum diye hobii olarak yatırım yapıyorum yanii siz bana bakmayın bu sııralar :D