clixb.com (SCAM)

Başlatan yingyang16, 05 Eylül 2011, 14:55:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yingyang16

Sorun çözüldü arkadaşlar Admin alertpay hesabını ticari hesaba yükseltti  :D Bundan sonra alertpay hesabımızdan kredi kartı ile çekim yapabileceğiz ;D

Elisamccline hocam ticetlara cevap vermiyor ;D Forumda hemen çözümlendi ingilizce yazınız için teşekkürler  ;D

tolga4599

Bu alertpayda paypal gibi dispute falan varmı acaba hiç kullanmadımda :)

nouma26

Var da kazanmak baya zor.Bi ara ben denemiştim şansımı da kayıt olurken T.O.S u  okuyun gibisinden bir cevap vermişlerdi.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nouma26 - 30 Eylül 2011, 19:49:02
Var da kazanmak baya zor.Bi ara ben denemiştim şansımı da kayıt olurken T.O.S u  okuyun gibisinden bir cevap vermişlerdi.

Başvuru gerekçe ya da şeklinde bir sıkıntı vardır.. Hemen hemen aynı prosedürler işler..

universitely76

Alıntı yapılan: tolga4599 - 30 Eylül 2011, 18:26:11
Bu alertpayda paypal gibi dispute falan varmı acaba hiç kullanmadımda :)
Alıntı yapılan: nouma26 - 30 Eylül 2011, 19:49:02
Alıntı yapılan: elisamccline - 30 Eylül 2011, 20:37:51
Başvuru gerekçe ya da şeklinde bir sıkıntı vardır.. Hemen hemen aynı prosedürler işler..

TOS meselesinde; bazı siteler açıkça refund politikalarında yazıyorlar hocam, buraya (Rental/Advertiser balance additons are non refundable) atılan paralar geri iade edilmez diye. Bu durumlarda site kendisini bu şekilde savunuyor ve sizin/PayPal'ın yapabileceği(niz) birşey kalmıyor.

* Örneğini verdiğim siteye az önce bakıyordum; Temmuz 15'de açılmış tüm ödeme processorları var (PP dahil), Gen4 scprit, ödemeler yerinde.... falan filan. Çokta hoşuma gitti, bi ara üye olup tanıtmayı da düşündüm ancak, bu ibareleri görünce geri adım attım. İleride hem benim hem de benim tanıtımımdan üye olup para yatıran arkadaşlarımızın mağdur olmasını istemedim.
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Sitelerin hemen hepsinde, paranızı geri vermeyiz bilgisi var zaten... O kadar da değil ama :)
Önemli olan AP-PP buna ne diyor ;)

universitely76

Bu kadar açıkça geçiyor mu pek, ::)

Bunu özellikle Nouma arkadaşımızın örneği üzerine belirtmiştim, Alertpay da bunu ibareleri göstererek site sahibini savunabilir. Ki bunu doğrular nitelikte bir cevap verilmiş

Alıntı yapılan: nouma26 - 30 Eylül 2011, 19:49:02T.O.S u  okuyun gibisinden bir cevap vermişlerdi.
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 30 Eylül 2011, 22:17:14
Bu kadar açıkça geçiyor mu pek, ::)

Bunu özellikle Nouma arkadaşımızın örneği üzerine belirtmiştim, Alertpay da bunu ibareleri göstererek site sahibini savunabilir. Ki bunu doğrular nitelikte bir cevap verilmiş

Alıntı yapılan: nouma26 - 30 Eylül 2011, 19:49:02T.O.S u  okuyun gibisinden bir cevap vermişlerdi.

Umarım AP-PP den gelen cevaplarla, Karşı taraftan gelen cevapları karıştırmıyorsunuzdur :)
hiç böyle bir cevap almadım.. tabii ki herşeyin bir ilki vardır :)

universitely76

Duyduğum kadarıyla bu yüzden daha önce Arbux'tan kimse parasını alamamıştı (forumun birisinde geçiyordu bu).

Yine de temkimli davransak iyi olur diyelim bu sitelerde o zaman :)
Şu sıra imzasız'ım...

nouma26

Hocam bu siteye yine sizin vasıtanızla cevap yazmıştım.İlk mesajımda site sahibi  mesajımıza da cevap vermemişti.Daha sonra ki mesajımızda maalesef alertten olumlu yanıt alamadım.