Forumumuzda Şu Ana Kadar Verilmiş En İyi Teklif! Kaçırmayın!

Başlatan tolgacan86, 11 Haziran 2013, 09:05:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

abcb

Eeee şimdi Tolga'da günde 4 mesaj yazacak sadece dimi  (d) :g

abcb

2 mesaj yeter "Yetenekli" arkadaşımıza Hocam  (d) :D

Ayrıca resette 2 günde bir olsun  (d) :g

hakanatik01

tek mesaj yazıcak o platin oldumu geyiklerin geyiği oluyor tek mesajla gerekli geyiği yapıp noktayı koyabilir anlamı var,dünkü mesajı
" Forumumuzda Şu Ana Kadar Verilmiş En İyi Teklif! Kaçırmayın! "
bugnkü mesajı "Bu ödülü bana layık gören tüm değerli izleyicilerime teşekkür ediyorum, bu bir ekip işiydi, makyözünden malzemecisine kadar birlikte hareket ettik bunu başardık.. Gece gündüz benimle birlikte çalışan arkadaşlarıma, bekeli, fkork, Coulers79, ırmakk özellikle ortağım hakanatik01, kabusum abcçp, Arshi Modlarım enderege, ikose ve adminim elisamccline ve özellikle Anıl'a çok teşekkür ediyorum, bir teşekkürde goxxy'e kesinlikle siz olmasaydınız bunu başaramazdım, bu ödülü sizin için sizin adınıza alıyorum" noktaları koymuş önünde saygıyla eğiliyor,ayakta alkışlıyorum... :P

fkork

hakacu, arshi ve asdf 4 mesajla yetiniyorsa, geyikbaşısı 1 mesajla idare eder ortamı...

tolgacan86

Alıntı yapılan: fkork - 12 Haziran 2013, 00:36:05
hakacu, arshi ve asdf 4 mesajla yetiniyorsa, geyikbaşısı 1 mesajla idare eder ortamı...

Aboo, düşmanına bile söylenmez yaf, ne yaptın sen abcb bunun altında kalmaz şimdi :g

abcb

Alıntı yapılan: Tolga Can - 12 Haziran 2013, 00:37:44
Aboo, düşmanına bile söylenmez yaf, ne yaptın sen abcb bunun altında kalmaz şimdi :g

Doymadın dimi ödüle  (d) Şimdi de körükçülük ödülümümü elimden almaya çalışıyorsun  (d) :D

fkork

Alıntı yapılan: Tolga Can - 12 Haziran 2013, 00:37:44

Alıntı yapılan: abcb - 12 Haziran 2013, 00:38:49
Doymadın dimi ödüle  (d) Şimdi de körükçülük ödülümümü elimden almaya çalışıyorsun  (d) :D

ben demiştim geyikçibaşısı diye..:) körükçübaşı da olabilir..:)

tolgacan86

Alıntı yapılan: abcb - 12 Haziran 2013, 00:38:49

HaŞaa, ben haddimi bilirim modum. Ama senide az çok tanıyorsam bir şekilde köşeye kıstırıp fkork'u korkutacağına eminim :g