Hobbit: The Desolation of Smaug

Başlatan hakanatik01, 12 Haziran 2013, 17:57:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

Biliyorumki bunu okuyacaksınız.. [spoiler]Canlarım size hiç öyle bir adilik yaparmıyım. Yapmam tabikide filmi anlatmam yani :) Hurin den çoçuklarndan smaugun atalarından hurinin çoçuklarından bahsedebilirim isterseniz :D Ama bunlar filmde yok :P[/spoiler]

abcb

Ya içinden video çıkarsa  ??? okumamam lazım okumamam lazım  (d) :D

enderege

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 13 Aralık 2013, 19:25:29
Biliyorumki bunu okuyacaksınız..

Gerçekten çok güzel filmmiş. Anlattığın için teşekkürler FilmsizKalma. Sinema ücretinden kurtardın beni. :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: abcb - 13 Aralık 2013, 14:12:32
:)) :))
Filmsizkalma'nın iki gün forumdan uzaklaştırma cezası almasını istiyorum  (d)

Düşünce suçundan mı :D
Daha ortada birşey yok yahu :D

abcb

Siz evet deyin, ben size düşünce suçu başta olmak üzere banlanma sebebi listesi çıkarırım Hocam  :g

tolgacan86

Dün öğleden sonra bende sinemaya gittim. Müthiş  bir kuyruk vardı, bileti yarım saatte zor aldım ama izlemeyi başardım. :) Kısaca film hakkındaki yorumuma gelince: [spoiler]Hobbit izlemedik, Açlık oyunları: Ateşi yakalamak filmini izledik :D 7/10 veririm, ara film olduğu çok belliydi biraz durgun geçti o yüzden. :) [/spoiler]

abcb

Artık Hobbit'i anlatacam, kimse tutamaz beni  (d)
[spoiler]Gittiğim hiçbir filmin başında 20 dakika reklam izlettirmemişlerdi, 10 dakikası da bisküvi reklamıydı  :D[/spoiler]

hakanatik01

herkes bir sahnesini anlatsın mı ? başka gidecek olan yoksa :)) ben haftaya gene gidicem sanırım birde tükçe dublaj bakalım dedik :) Hazır gözlüğü sattılar  kullanalım bari diyoruz :P :D

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: abcb - 15 Aralık 2013, 18:52:47
Artık Hobbit'i anlatacam, kimse tutamaz beni  (d)
[spoiler]Gittiğim hiçbir filmin başında 20 dakika reklam izlettirmemişlerdi, 10 dakikası da bisküvi reklamıydı  :D[/spoiler]

e çıkınca alaydınız baari :D  bak o kadar reklam yapmış adamlar :D

FilmsizKalma

Sanki püskevit reklamı koyun diye film şirketi diyor.. yürü get hangi sinemaya gittiysen o şirketi kovala..Benim kinde sürüylen maximum reklamı döndü :d neden çünkü cinemaximuma gittim :D