Hobbit: The Desolation of Smaug

Başlatan hakanatik01, 12 Haziran 2013, 17:57:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

Alface bi kerede utan ya :) hala car car :))

abcb

Aman iyi hatrın kalmasın  (d) utandım  (d) mutlumusun  (d)

Ha İzlanda, ha Zelanda, kaç metre ki araları  :))

FilmsizKalma

İrlanda demedin mi sen canım :) İzlanda yakinda Çekoslovakya ya kadar gidecek :))

abcb

Bu kadar mutlu olacağını bilseydim baştan Çekoslovakya derdim  (d) Bir avuç Avrupa toprağı yüzünden beni kırıyorsun şurda  :'( :))

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: abcb link=topic=5587.msg145302#mmusun302 date=1387208359
Bu kadar mutlu olacağını bilseydim baştan Çekoslovakya derdim  (d) Bir avuç Avrupa toprağı yüzünden beni kırıyorsun şurda  :'( :))
Mutlumusun? Agliyormusun? Guluyormusun? Üzgün musun? Söyle ona gore davranalim ???

abcb

Filmi anlatırsam burda çoook mutlu olurum  :g anlatayımmı  :g

FilmsizKalma

Benlik bir durum yok o halde naapmak istersen

hakanatik01

SON DAKIKA !!
Peter CNN'e açıklama  yaptı az önce canlı izledim  "-abcb'nin söylemlerinden sonra  irlanda-izlanda baktım iş Konya'ya kadar gidicek diyerek  son bölümü konya ve civarın da çekecekmiş; (hydr) (hydr)

abcb

:)) :)) Bütün amacım buydu zaten  :g Bizim burda Sille mağaraları var, Gandalf'ı onların önüne bağlar, mağaraların içinde de filmi çekeriz olur biter, ohhh missss  :g
Filmsizkalma, valizini topla hadi  :g

FilmsizKalma

Ah be konyali Olórin i tanisan boyle konusmazdin büyük saygisizlik. Sen kim onu bağlamak kim :) balrog olayindan sonra eru onu seviye atlatarak orta dünyaya geri yolladi. Hiç bir büyüden etkilenmeyecek sekli ile .