CLIXSENSE KAMPANYASI (.........)

Başlatan bilge8408, 07 Eylül 2011, 20:32:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilge8408

Alıntı yapılan: elisamccline - 23 Kasım 2011, 22:48:09
Yeni refin hayırlı olsun Bilge... ;)
Görelim bakalım TR yi bir süre de engelleye bu müthiş site neymiş :)

Ehehheh, bol kazançlar!!

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilge8408 - 23 Kasım 2011, 23:05:42

Ehehheh, bol kazançlar!!

Yahu neettin kardeşim.... 103 reklam daha diyor, anca bitirmiştim zaten :)
YUH yahu...
NE zaman bunun reset saati.. ? ohoo ... :) teşekkür mü Etsem, küfür mü etsem karar veremedim.... Bu yüzden arada forumdan uzun süre kayboluyorsun demekki, reklam tıklamak için :)

Bilge,
bir de kafanda bir ref ağacı modeli var mı ? , daha önce başlatılan ve yarım kalan gibi.
Bu kadar zamandan sonra, yeni başlayanlar için kurulu bir düzen de olmadığından ref sıkıntı olacaktır, site yeni de değil.
Bir plan varsa şimdiden bilelim ya da yoksa da bilelim ki ona göre yolumuza nasıl devam edeceğimizi planlayalım.

bilge8408

Alıntı yapılan: elisamccline - 23 Kasım 2011, 23:14:45
Alıntı yapılan: bilge8408 - 23 Kasım 2011, 23:05:42

Ehehheh, bol kazançlar!!

Yahu neettin kardeşim.... 103 reklam daha diyor, anca bitirmiştim zaten :)
YUH yahu...
NE zaman bunun reset saati.. ? ohoo ... :) teşekkür mü Etsem, küfür mü etsem karar veremedim.... Bu yüzden arada forumdan uzun süre kayboluyorsun demekki, reklam tıklamak için :)

Bilge,
bir de kafanda bir ref ağacı modeli var mı ? , daha önce başlatılan ve yarım kalan gibi.
Bu kadar zamandan sonra, yeni başlayanlar için kurulu bir düzen de olmadığından ref sıkıntı olacaktır, site yeni de değil.
Bir plan varsa şimdiden bilelim ya da yoksa da bilelim ki ona göre yolumuza nasıl devam edeceğimizi planlayalım.

Heheheh :=) Bol tıklamalar...
Reset saati sabah 7 veya 8 olması lazım; tam hatırlamıyorum (7 diye not almisim ama  saatlerin ileri alınması mevzusundan 8 de olmus olabilir)
100 reklamı istediginiz zaman tıklayabilirsiniz bu arada siz tıklayana kadar kaybolmuyor onlar. Hepsi toplam 1 dolar degerinde.

Ref konusunu onceden dusunmustum. Bir matrix olusturabilir miyim diye ama cok zamanımı alcagini dusunurek vazgectim. Simdilik kendi adıma reklam vererek uye sayısını arttırmayı dusunuyorum. Onun haricinde de kazanc durumuna gore ara ara forum uyeleri icin kampanyayı tekrarlayabilirim. Ama su anda onceligim direkt ref sayısını arttırmak..
Daha once de yazmistim sanirim, uye sayınız arttıkca kendi matrixiniz de yavas yavas olusuyor. 1 gun once uye olup ertesi gun 10-12 direkt ref edinen cok uyem var. Bir ara takip ediyordum ama vazgectim sonradan :)

Ref ağacı modeli konusunda da sizin kafanızda birsey varsa onu da uygulayabiliriz..  Siteye uye olmayan arkadasların katılımıyla adil dagitimli bir matrix kurulabilir.. Diger ulkelerden bu isi yapanlar var. Yakın zamanda askere gitme durumum  oldugu icin bu isi baslatma konusunda kendime guvenemedim acikcası. Ama bunu baslatan, baslatacak birileri olursa elimden geldigince desteklerim. Her turlu bilgi paylasiminin bu forum araciligiyla olmasi da lazim tabi ki.

yingyang16

Bilge her ikimize de hayırlı olsun  ;D

Edit... tmm reklamları da tıklayabildim ;D

bilge8408

Alıntı yapılan: yingyang16 - 24 Kasım 2011, 00:56:37
Bilge her ikimize de hayırlı olsun yalnız reklamları tıklayamadım bir türlü ???

Reklamın süresi dolmuştur diyor :'(

Click expired. You have waited
too long to match the pictures
Close this window to try again

6. reklam tıklamam  ::)

Clixsense sitesinde reklam sayfasını izlemeniz zorunlu. Sayfayı bile kucultemiyorsunuz veya farkli bir sekmeye gecemiyorsunuz. Sizin sorununuz ise reklama tikladiginiz zaman ustteki resimleri zamaninda eslestirmemenizden kaynaklaniyor. Onun icinde 90 sn sureniz var..  Neo'nun kirmizi noktalari yerine burda da reklamin sol ust kosesindeki resimi eslestiriyoruz reklami izlemeye baslamadan once.

yingyang16

Alıntı yapılan: bilge8408 - 24 Kasım 2011, 01:08:15

Clixsense sitesinde reklam sayfasını izlemeniz zorunlu. Sayfayı bile kucultemiyorsunuz veya farkli bir sekmeye gecemiyorsunuz. Sizin sorununuz ise reklama tikladiginiz zaman ustteki resimleri zamaninda eslestirmemenizden kaynaklaniyor. Onun icinde 90 sn sureniz var..  Neo'nun kirmizi noktalari yerine burda da reklamin sol ust kosesindeki resimi eslestiriyoruz reklami izlemeye baslamadan once.

Tamamdır Bilge çözdüm ;D Diğer sitelere göre ters miş :D :D ben reklamı izleyip resmi doğrulayacağım sandım :D :D

bilge8408

Alıntı yapılan: yingyang16 - 24 Kasım 2011, 01:12:04

Tamamdır Bilge çözdüm ;D Diğer sitelere göre ters miş :D :D ben reklamı izleyip resmi doğrulayacağım sandım :D :D

O zaman bol kazançlar size de :)

yingyang16

Alıntı yapılan: bilge8408 - 24 Kasım 2011, 01:13:17

Neobux da bugün clixsense reklamı vardı sanırım sadece Türkiye içindi :) Sen mi verdin Bilge  ::)

bilge8408

Alıntı yapılan: yingyang16 - 24 Kasım 2011, 01:19:33
Alıntı yapılan: bilge8408 - 24 Kasım 2011, 01:13:17

Neobux da bugün clixsense reklamı vardı sanırım sadece Türkiye içindi :) Sen mi verdin Bilge  ::)

Yok yaw:) 0.02 dolarlik reklam mi verilirmis :) Bangladeshli bir eleman reklam sahibi :) O reklam sabahtan beri orda :)

nouma26

Alıntı yapılan: yingyang16 - 24 Kasım 2011, 00:56:37
Bilge her ikimize de hayırlı olsun yalnız reklamları tıklayamadım bir türlü ???

Reklamın süresi dolmuştur diyor :'(

Click expired. You have waited
too long to match the pictures
Close this window to try again

6. reklam tıklamam  ::)

Bilge yanlış anlamadıysam açılan reklamları mutlaka izlemek zorundayız demişsin.Bunu google chrome  la arada takılsa da  çoğunlukla reklam sekmesi açık olmadan krediyi alabilirsin.

Ama benim en son denediğim tarayıcılardan apple ın safarisi bunu tamamen çözmüş :D...Tıkladıktan sonra başka bir sekmeye geçerseniz o sayfadaki işinizii rahatlıkla yapabiliyorsun .Ve bence işin bir diğer güzel tarafı da  tıkladığın reklam süresi dolunca o sekmeye otomatik olarak dönüyor...Bu olay clixgrid deki tıklamaların için de geçerli.Ayrıca neobux alarmı da firefox dan daha hızlı çalışıyor.Bunu deneyerek farkedebilirsiniz...Tek eksisi Türkçe desteği olmaması...Tarayıcı yı kullanıp da yardım almak isteyen olursa da bu konuda elimden geldiği kadar yardım ederim...