CLIXSENSE KAMPANYASI (.........)

Başlatan bilge8408, 07 Eylül 2011, 20:32:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sterious

mcihangir clixsense nickim  . Neobux da nasıl anlıyorum upline nı onuda bilgi  verirseniz Türk değilse geçerim size : )

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sterious - 16 Ocak 2012, 07:14:27
mcihangir clixsense nickim  . Neobux da nasıl anlıyorum upline nı onuda bilgi  verirseniz Türk değilse geçerim size : )

Neobuxta maalesef böyle bir bilgi yok..
ama aynı zamanda üye olduysanız yine aynı upline a sahip olma ihtimaliniz var.. iletişime geçtiğinizde kendisine sorarsınız :)

Öncelikli olan kendi upline ınızla iletişime geçmeniz. Biribirimizin refleriyle ilgili bir talebimiz yok... ;)

sterious

tmm pm atarsa clixsense olayını konuşuruz.

bilge8408

Alıntı yapılan: sterious - 16 Ocak 2012, 07:29:23

Clixsense ile alakalı ne konuşursunuz bilmiyorum ama upline değişimi yasak.

yingyang16

Alıntı yapılan: sterious - 16 Ocak 2012, 06:58:01

[Turkey] kolaykazanc uplinem da burda nick i farklıdır belki diye dedim.

Kulaklarım çınladı  :D kendisiyim de benim zaten alt üyelerim için bir kampanyam var ve sürekli clixsense den tüm üyelerime mesaj atıyorum ??? Acaba mesajlarımı göremediniz mi?

Üyelik yükselten tüm reflerimin altına 15 aktif ref kayıt ettiriyorum ;)

Clixsense de sadece reklam  tıklamak veya sadece üyelik yükseltmek yetmiyor malesef  :(  Clixsenseden ciddi anlamda para kazanabilmek için hem üyelik yükseltmek hemde alt üye sayımızı genişletmemiz gerekiyor bende bu yüzden üyelerimin üyeliğini yükseltmek yerine  altlarına 15 aktif alt üye getiriyorum ;) Belli bir düzende alt üyeleri getiriyorum  ;)

Alt üye isteğinde bulunmuşsunuz fakat üyelik yükseltmeniz yok ama tıklamalarınız düzenli sizi sıraya alabilirim fakat her şekilde kazanmanız için üyelik yükseltmeniz gerekir aksi taktirde sadece 1.seviye alt üyelerinizin üyelik yükseltmelerinden komisyon kazanabileceksiniz  :-\

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilge8408 - 16 Ocak 2012, 14:18:41
Alıntı yapılan: sterious - 16 Ocak 2012, 07:29:23

Clixsense ile alakalı ne konuşursunuz bilmiyorum ama upline değişimi yasak.

Bilgisini verdim zaten.. Ek olarak konuşacağı kişi zaten kendi upline ı :)
Yani konu ortak bir çıkar yönünde olacaktır upline değişimini olması biraz komik olur :D

sterious

Alıntı yapılan: yingyang16 - 16 Ocak 2012, 14:49:07

Kulaklarım çınladı  :D kendisiyim de benim zaten alt üyelerim için bir kampanyam var ve sürekli clixsense den tüm üyelerime mesaj atıyorum ??? Acaba mesajlarımı göremediniz mi?

Clixsense de sadece reklam  tıklamak veya sadece üyelik yükseltmek yetmiyor malesef  :(  Clixsenseden ciddi anlamda para kazanabilmek için hem üyelik yükseltmek hemde alt üye sayımızı genişletmemiz gerekiyor bende bu yüzden üyelerimin üyeliğini yükseltmek yerine  altlarına 15 aktif alt üye getiriyorum ;) Belli bir düzende alt üyeleri getiriyorum  ;)

Alt üye isteğinde bulunmuşsunuz fakat üyelik yükseltmeniz yok ama tıklamalarınız düzenli sizi sıraya alabilirim fakat her şekilde kazanmanız için üyelik yükseltmeniz gerekir aksi taktirde sadece 1.seviye alt üyelerinizin üyelik yükseltmelerinden komisyon kazanabileceksiniz  :-\

hakkımızda hayırlısı olsun o zaman  :)

bilge8408

Sizin kampanya benim kampanyadan güzelmiş.. Umarım herkes güzel para kazanır bu siteden. Ben de biraz toplarlarsam ilerde kampanyayı devam ettiririm. Her ay 1 üyeyi premium yapmak gibi birşey olabilir, bakalım....

yingyang16

Alıntı yapılan: sterious - 17 Ocak 2012, 07:00:51
Alıntı yapılan: yingyang16 - 16 Ocak 2012, 14:49:07

hakkımızda hayırlısı olsun o zaman  :)

Az önce siteme refli linkinizi ekledim ;) Yeni refleriniz şimdiden hayırlı olsun ;D