PtcSolution (SCAM)

Başlatan azamiturk, 13 Haziran 2013, 22:27:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Alıntı yapılan: ırmakk - 18 Haziran 2013, 11:46:25
Bekeli site 2.clixsense diye nitelendiriliyor. 4 Levele kadar reflerden kazanç sağlnıyor. Bu çok güzel bişi. RR kiralama yok Yıllık üyelik fiyatıda çok yüksek değil 29$
Sitenin Polonyalı bir şirket olan Adnox.pl ye aitmiş. Sağlam olacağını düşünüyorum bende Bir kaç yerde reklam verdim ve sonuçlar iyi gidiyor. Bugün içinde Premium üyelik alıcam. Düşünmeni tavsiye ederim.

Bilgiler için teşekkürler @ırmakk ;)

fkork

ref kazancı için her gün tıklamak zorunlu mu?

ýrmakk

Alıntı yapılan: fkork - 19 Haziran 2013, 11:31:57
ref kazancı için her gün tıklamak zorunlu mu?
Evet zorunlu. Siz tıklama yapmadıysanız refinizin tıklamalarından kazanamıyorsunuz.

bekeli

CONGRATULATIONS!
You have just won $0.250!

abcb

fkork

Alıntı yapılan: bekeli - 23 Haziran 2013, 19:52:07
CONGRATULATIONS!
You have just won $0.250!

congratulations... sevgili uplinem, bir ata sözü der ki  upline de pişer, bize de düşer...:P

hakanatik01

Tebrikler bekeli;

bundada bekleme varmı ? ben hiç tıklamdımda varsa hiç uğraşmayayım standart biri cevaplarsa :P memnun olurum nede olsa aramızda premiumlar var belki onlarda beklemede yoktur reklamlarda ve gridlerde ; :P

ýrmakk

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 24 Haziran 2013, 05:15:40
Tebrikler bekeli;

bundada bekleme varmı ? ben hiç tıklamdımda varsa hiç uğraşmayayım standart biri cevaplarsa :P memnun olurum nede olsa aramızda premiumlar var belki onlarda beklemede yoktur reklamlarda ve gridlerde ; :P
Standart arkadaşlr ortada yok galiba kapı dışında kalmış olabilirler. (d) Elisa hocan Gelirkapisi.com'a da almayacak artık Premium olmayanları  :P
Reklamlarda bekleme yapma zorunluluğu var malesef ama gridde yok (premiumlara kıyak geçmiyorlarsa tabee :g  (p) PREMİUM FOREWER (p) ) ben 3 kere grid oynamıştım üçündede 0,10$ çıkmştı yeni olduğundanmıdır nedir arka arkaya pek denk gelmezdi grid diğer sitelerde hele de clixsense'de

djsugar

2 gündür foruma girmiyordu bende bugün iş yerinde girebildim  .
bekleme yok hakan tıklayabilirsin .
Standar Forever