PtcSolution (SCAM)

Başlatan azamiturk, 13 Haziran 2013, 22:27:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ýrmakk

Alıntı yapılan: bekeli - 09 Ocak 2014, 14:08:36
İstenebildiğini biliyordum ama admin kızar diye istememiştim :D
Teşekkürler bilgiler için ;)
Evet sorun olmuyor bu sitede 5 gün aralığına uyduğun sürece.
Eee onlarda yapsınlar koskoca 5 gün de bir ödeme yapılmazmı yaa. Müstahak bence isteyin gitsin :D

hakanatik01

Sitenin gridini de unutmayın ara ara yazayım :P tıkıma göre kazancım güzel geliyor bana hala 5$ı bulamasamda   :P

Today   Total
Chances   0   25
Clicks   25   4632
Winnings   $0.200   $6.400

ýrmakk

Tebrikler.  (p) Gerçekten güzel sonuçlar. Ben bayadır tıklamıyordum gridleri fırsat buldukça ptcsolutiona bari tıklayım. hatırlatma için tşkler  :)

ikose

bekeli

enderege

Tebrikler Hakan. :)

Yahu ben bu sitede zamanında ciddi ciddi upgrade düşünüyordum ama ref yarışması canımı sıktı vazgeçtim. Şimdi  gırgırına takılıyorum. 45 tane RR yaptım. Tavsiyeniz nedir? RR lere devam mı edeyim? Yoksa boşa mı uğraşıyorum? Ödemelerde sorun olsada geliyor mu?
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

bekeli

Alıntı yapılan: enderege - 09 Ocak 2014, 16:20:29
Yahu ben bu sitede zamanında ciddi ciddi upgrade düşünüyordum ama ref yarışması canımı sıktı vazgeçtim. Şimdi  gırgırına takılıyorum. 45 tane RR yaptım. Tavsiyeniz nedir? RR lere devam mı edeyim? Yoksa boşa mı uğraşıyorum? Ödemelerde sorun olsada geliyor mu?

Ödemeler geç de olsa geliyor hocam.
Admin birkaç gün önce siteyi büyük bir PTC sitesi sahibine satmayı deneyeceğini yazmıştı forumda.
Dün yüzyüze görüşeceğini belirtmişti.
Sonuç ne oldu bilemiyorum.
Admin çok iyi niyetli, gayretli bir arkadaş. Ancak bu piyasada iyi niyet yetmiyor biliyorsunuz. Paypal bikaç kez hesabını dondurdu adamın :S Yeni alacak kişiye göre davranırsınız hocam ;)

bekeli

Şimdi tekrar baktım.
Admin açıklama yapmış.
Anlaşamamışlar. Mart gibi tekrar görüşeceklermiş.

Birkaç yeni düzenleme getirmiş. Özetle;
* Hangi işlemciden daha çok yatırıldı ise ondan çekilebilecekmiş artık.
* Share olayını tamamen kaldırmış.
* Ödeme bekleme süresi 7 günden 31 güne çıkarılmış.
* Vietnam üyeleri yatırım yaparlarsa ödeme talep edebileceklermiş.

enderege

31 gün mü?  Bu birde iş günüdür ki... Ölme eşeğim ölme durumu olmuş. :(
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

bilalyuzugullu

share olayı işi bozuyor abicim benim anladığım, ptcrs de de aynı durum bence. share başlangıçta büyük destek sağlıyor ekonomik olarak ve sitenin daha uzun sürmesini sağlıyor normalde olacağından.

ama share yatırımı yapanlar limitleri doldurup para çekme durumuna girince sallanıyor site.en azından benim gözlemim bu yönde. bide bu olay para trafiğinin ve meblağların büyük olmasına sebep olduğu için belli hacime geldiğinde paypal inceleme yapacam diyor ve bu darbenin ardından daha da toparlanamıyorlar. o yüzden share olayını kaldırması olumlu bi gelişme bence :y