PtcSolution (SCAM)

Başlatan azamiturk, 13 Haziran 2013, 22:27:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: ballondor - 27 Nisan 2014, 05:19:44
site geri gelmiş ,  bu adam niye yuvarlanıp kaçmıyor acaba hala  (yvr)

Kaçmasını istiyorsanız yatırım yapayım. Ertesi günü kepenkleri indirir. :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

tiki93

ödemelere başlamış sanırım site 1-2 yerde reklamını gördüm sitenin site payment proff bolümüne baktım ordada ödüyo gözüküyo haberiniz olsun

ballondor

ağır ağır ödüyor, sıra bizlerede gelse tadından yenmeyecek :D

enderege

1 Ayda 3 günlük ödeme yaptı. Benim ödememe 3 gün daha var. Yani 1 ay daha beklerim herhalde. :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

GameHunter

Ödeme almayı başardım.

kamil34

Siz ödeme almayı başardınız,tbrk ederim ben 2 aydır bekliyorum ne zaman ödeme alıcam acaba  :)

cimbomlu33

bu siteden 2 dolar ödeme limiti varken 2 usd ye ulaşıp denemek ıcın ödeme istedim.Yaklaşık 1 ay sonra ödemeyi yaptılar ama o ara ben siteyi bıraktım :)

Bu gün merak edip girdim site formu biraz gezindim.Ödeme alanlar olmuş.Acaba site tekrar ödeme yapmaya başladı mı ?

Devam eden ödeme alan var mı

abcb

Bizim forumdan en son bir ay önce Ballondor ödeme almış, bende ödeme isteyeli çok oldu ama henüz yapmadı, tıklamaya devam etmiyorum  :)
Hep dediğim gibi, bu site bana ödemesini yapmadan scam olmayacak  :g Admin'in vicdanı bana karşı çok rahatsız  :g

hakanatik01

Maalesef daynamamış satışa çıkarmış admin iki siteyide ;

NetAdSolution.com LLC is closing business

We are very sorry to announce that but NetAdSolution.com LLC is closing down. We were doing all we can to maintain all our services but we cannot cope with that anymore. We wish to thank to all users of our sites for being honest, dedicated and hard working. Please take our apologies for not being strong enough to keep the sites alive. During one year we have paid over $228177,59 to our members.

If someone is interested in buying off NetAdSolution.com LLC with all services (including PTCSolution.com and Clixters.net sites) please get in touch with us at [email protected]. Only serious investors will be considered. NetAdSolution.com contains two ptc sites PTCSolution.com and Clixters.net, both working on Ultimate version of Evolution Script with many heavy modifications and upgrade, worth thousand of dollars. Also PPC AdServer system, website creator, tracking software and three huge dedicated servers, fully configured to maintain those sites. Whole business was accepted by PayPal. We are open only for serious offers. We take offers up to 7th of August, after that time servers won't be extended.

GameHunter

İçerde 50$ civarı param vardı reklam mı versem acaba :S

Hımm siteler kapalıymış sadece açıklama yazmış. Sağlık olsun. :)