PtcSolution (SCAM)

Başlatan azamiturk, 13 Haziran 2013, 22:27:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GameHunter

Paypal'ın kaldırılması hiç iyi olmadı  (sinir)

Payza'da güzel fakat parayı hesaba çekerken çok komisyon alıyor öyle değil mi ? Payza'dan daha önce hiç para çekmedim.

tolgacan86

Payzayı daha önce kullanmadıysanız payza sizden hiçbir kesinti yapmaz ama ptcsolution ne kadar keser bilemem..

GameHunter

Alıntı yapılan: Tolga Can - 27 Kasım 2013, 12:52:37
Payzayı daha önce kullanmadıysanız payza sizden hiçbir kesinti yapmaz ama ptcsolution ne kadar keser bilemem..

Yok onu demiyorum parayı banka hesabına çekerken 15 TL civarı bir para almıyor muydu ?

tolgacan86

Hocam payzadan banka hesabına para aktarımını gerçekleştiren aramızda henüz olmadı.. Payza debit card aracılığıyla atm'den direk $ olarak çeken arkadaşlar oldu payza'nın hesabından.. Ancak Türkiye'deki banka hesabına aktaran gerçekleşmedi..

Bu işlemler için en güzel yöntem paypal payza takasıdır.. Forumdada bolca yapan bulursunuz

mtoy76

site bugün ödeme yaptımı benim Paypal ödeme talebimi iptal etmiş. Payzaya ödeme yaptımı

ýrmakk

Ben dün payzaya ödeme istemiştim şöyle 1 saat önce baktım hala pendingte bekliyordu şimdi de site açılmıyor payzaya baktım ödeme gelmemiş :(

Edit: Site açıldı ama hala ödeme pending durumunda normalde hiç bekletmezdi ödemeleri bu site aktarır herhal de bugün yarın

mtoy76

inş. bende yatırım yapmıştım bu siteye paypalın kapanması çok kötü oldu artık forumdan payza > Paypal dönüşümü yaparız

mtoy76

ödeme talebimi iptal etmiş ama ödeme isteğini açmamış
You only can withdraw your earnings every 5 day(s).
Next cashout available on 29th November, 2013 (03:03 PM)

ptconur

22 sinden beri ödeme yapılmıyor sitede sanırım admin paypal ile uğraşıyor hala

ýrmakk

Alıntı yapılan: mtoy76 - 27 Kasım 2013, 16:34:33
ödeme talebimi iptal etmiş ama ödeme isteğini açmamış
You only can withdraw your earnings every 5 day(s).
Next cashout available on 29th November, 2013 (03:03 PM)
Evet ödeme talepleri arasında 5 gün şartı var. Benimde 2 ödememi yapmamıştı ve 5 er gün beklemiştim.
Ödemelerimi yapmamasının nedeni paypal da yazan isimle siteye üye olurken verdiğim ismin faklı oluşuymuş.
Sizin ödemenizi iptal etme sebebi de bu olailir. Kontrol edin sitedeki adınızı.