Napolyon.com Ödemeleri

Başlatan lokmanruhu, 09 Eylül 2011, 22:50:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Elektronick

:D hayırlı olsun aynen 1 senedir üyeyim daha yolu yeni yarıladım ölmez isek alırız ödemeyi :D

sicher

Aslında burdan ödemeyi 2-3 sefer alabilirdim ama şöyle bi durum var şimdi evde bomboşum gelen giden yok acil bi işim çıkıo çarsıya gitmem gerekio veya şehir dısına bakıom tum anket siteleri 3-5 yollamıs gelde sinir ollma hal böle olunca dolduramıon onlarda dolmuyor diye az gönderio felan filan :)

Sağolun Arkadaşlar :D Darısı hiç alamayanlara ...

yingyang16

Napolyon'dan gelen yeni ödeme :) Eşimle birlikte toplam aldığımız rakam  : 1.300 TL  oldu (hp)

(str) http://www.napolyon.com/Uye/Kayit?idType=lid&id=1b3e721c-c3a1-4c9f-89a4-a0ac740ccf3c

famila63

ptcsite46

Nasıl bu kadar anket geliyor? bana gelmiyor anket hiç hep gunluk girişlerle ilerliyorum:D

yingyang16

Alıntı yapılan: ptcsite46 - 10 Kasım 2015, 22:28:41
Nasıl bu kadar anket geliyor? bana gelmiyor anket hiç hep gunluk girişlerle ilerliyorum:D

Çok anket gelmiyor, iki ayrı hesap var evde   ;) 7 yılda bu kazanç  :g 1 senede 100 TL birikiyor ;) Profil ve tercih bilgilerinizi kontrol edip %100 dolu olmasını sağlayın ;)

sicher

ptcsite46

bilalyuzugullu

eğer 10 IP varsa evde 10 hesapta olur :D

illisionist

ben aynı IP'den kendim ve eşim için işi yürütüyorum, her iki hesap içinde ödeme aldım :)
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."