PTCSolution Team

Başlatan ptconur, 18 Haziran 2013, 18:24:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Gittim o zaman :P zaten vakit geçmedi bügün film bakayım bari :)

abcb

Hale Bery tavsiye ediyorum  :g

ptconur

Alıntı yapılan: abcb - 12 Temmuz 2013, 17:45:39
Kedidir kedi  :g

Siteye virool bölümü eklenmiş, şu anda bir tane video var, 1 point=0.005$ değerinde, izleyince hesaba işlemiyor ama kısa zamanda düzeltirler  :)

aynı video goldenclix te de var onda da hesaba işlenmiyor. video çok kısa belki ondan mı dicem neden koysunlar :)

abcb

Aynı videoyu hesaba işliyormu işlemiyormu diye 4 kere izledim  :g sebep belli oldu  :g

arshi

Video bittikten sonra çıkan ufak video ön izlemeleri var ya, rastgele birine tıklayıp 30 saniye izleyin ozman işliyor-muş :P
20 saniyelik video mu olur ulen zaten :D

hakanatik01

Uyarı zaten  video vardan çok  video olup işlenmeyenlere dönmüş başka yokmuydu ? , goldenclix, ptcsolution kimbilir burda yazılmayan ne sitelerde denendi :P o 4 kere olanlar açıklansın :P

abcbnin bişi demsinede gerek yok ben kendim yuvarlanıp gidiyom burdan :P  :g :g :D

abcb

Ben videoyu 4 kere izleyinceye kadar nerdeydin Benjamin  (d) :g
Nankör körükçü demiştin sen bana dimi   (d) :D

Hala burdasın Hakan  (d) :g

ballondor

Takım toplan birşey soracagım :D :D

hesabı kurcalıyordum da 6 temmuzda bir ref sanırım üyelik almış 2$ pendignte duruyor yeni gördüm.

1. si ne kdr sürede onaylanıyor bu ?
2. si takımla bir alakası var mı ?

hakanatik01

1.soruyu bilmem ama
2.sorunun cevabı herkesin refi kendine :P takım içinden biri değlse para senindir güle güle harca takım içinden biriyse ona yoluuyorsun dolaylı olarak 2$'ı :)

ballondor

tşkkürler hakan  :)

ayrıca benim uplinelar da kontrol etsin level sisteminden onlarada gelmesi lazım ?