PTCSolution Team

Başlatan ptconur, 18 Haziran 2013, 18:24:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fkork

ya bi tık  yapıyim dedim, 10 dk dır takılıp kaldı...:(

bekeli

Alıntı yapılan: fkork - 19 Haziran 2013, 12:15:26
ya bi tık  yapıyim dedim, 10 dk dır takılıp kaldı...:(
Takılıp kalmıyor aslında. Reklamları izleme zorunluluğu var. Açılan sayfa üzerinde beklemen gerek..

fkork

bekledim, bekledim, bekledim......  5 reklam tamam, bir son kısımda donup kalıyor..

ýrmakk

Alıntı yapılan: fkork - 19 Haziran 2013, 12:32:12
bekledim, bekledim, bekledim......  5 reklam tamam, bir son kısımda donup kalıyor..
siteyi crhome yada firefoxta açmayı deneyin Fkork hocam.

illisionist

standart üye olarak ben de katılmak isterim, pm alabilir miyim?
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

ýrmakk

Alıntı yapılan: illisionist - 19 Haziran 2013, 13:46:47
standart üye olarak ben de katılmak isterim, pm alabilir miyim?
Teşekkürler illisionist. Sizide Fkork hocamın altına kaydedelim. Kendisine bilgi vericem sizinle de iletişime geçecektir.
http://www.ptcsolution.com/?ref=fkork
Tekrar teşekkürler.

hakanatik01

Alıntı yapılan: fkork - 19 Haziran 2013, 11:33:30
bu mümkün değil..:D
:)) :)) ule ne gü,ldürdün beni yahu allahta seni güldürsün tek olmadığını bilmek güzel birşey :Pm enderege hoca görsün bunu yok efenim ne ref bulurmuşum ne üyelik alırmışım bak sen düşmanına söylemez insan sen gel refine söyle :P birde refleri niye dağıtıyorsunuz hakkaten sizin olsun refler zaten 0,50 vericeksiniz ilk 1$ için ref dağıtımı iyi olmaz gibi geldi bana da fikir sizin olduğuna göre sen ve ptconur'un refleri olsak daha iyi hem dağılmış olmayız yoksa bekelinin dediği sorun çıkar ortaya oldu da biri üyelik yükseltti 2$ uplinı vermeli bu durumda :)

http://www.ptcsolution.com/?ref=samle burdan üye olucam şimdi azulbux'ında birşeyi kalmamış temmuz sonuna kadar tıklamaya çalışırım ama kesin değil bak :) [genelde böyle dedimmi tıklıyorum nedense :P ]

ptconur

Slm arkadaşlar öncelikle cok özür diliyorum. Konuyu actı ortadan kayboldu demeyin sakın acilen sehir dışına cıkmam gerekti. arkadas aracı kullanıyor ben de bir bakayım dedim. Akşam kaçta dönerim bilmiyorum ama döndüğümde mutlaka kafanıza takılan sorulara cevap vericem. En cok takılan konu standart üyenin altındaki upgrade üye meselesi. Upgrade üyenin üstü standart ise standart üye 1$ kazanıyor. 1$ standart üye öder. Onun üstünde ırmak var sanırım premium üye en üstte de ben
Irmak ve ben 1$ kazanıyoruz. 0.5$ er de biz veririz. Ben böyle düşündüm siz ne dersiniz bilmiyorum. Irmak ın söylediği gibi bu konuyu hiç düşünmedik

bekeli

Alıntı yapılan: ptconur - 19 Haziran 2013, 17:25:14
Slm arkadaşlar öncelikle cok özür diliyorum. Konuyu actı ortadan kayboldu demeyin sakın acilen sehir dışına cıkmam gerekti. arkadas aracı kullanıyor ben de bir bakayım dedim. Akşam kaçta dönerim bilmiyorum ama döndüğümde mutlaka kafanıza takılan sorulara cevap vericem. En cok takılan konu standart üyenin altındaki upgrade üye meselesi. Upgrade üyenin üstü standart ise standart üye 1$ kazanıyor. 1$ standart üye öder. Onun üstünde ırmak var sanırım premium üye en üstte de ben
Irmak ve ben 1$ kazanıyoruz. 0.5$ er de biz veririz. Ben böyle düşündüm siz ne dersiniz bilmiyorum. Irmak ın söylediği gibi bu konuyu hiç düşünmedik

Peki ben premium oldum.
Sizin verdiğiniz alt üye de premium oldu. Onun 2 dolarını ben ödeyeceğim o zaman. Doğru mu anladım.

Bide premium olana 2 premium ve 2 standart üye vereceğiz demişsiniz.
Premium üyeleri nasıl vereceksiniz?
Yani konu tanıtımında muallakta olan şeyler var.
Çelişki var. Verecekseniz bunun ücretsiz olması lazım. Ama komisyonu upline ödeyecek dediniz az öncede.
@ptconur, döndüğünde detaylı ve net cevaplar bekliyoruz.
Takıma katılmış olmanın avantajları net gibi. Ama nasıl olacağı konusunda çelişkiler var.

djsugar

benim anladığım kadarıyla 4 lü kazanç sitemi olduğu için alt üye pre oldugunda 1$ onun upline'ı upline üstündekide 0,5 şeklinde galiba .