PTCSolution Team

Başlatan ptconur, 18 Haziran 2013, 18:24:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Tebrikler Hakan ;)
Premium olup da çıkmayanlar var sen yine iyisin :P

abcb

ptconur

Arkadaşlar bu oluşum sonucunda zarar eden var ise lütfen bana öm ile yazın zararlarınızı karşılamak istiyorum

fkork

bi 500$ falan,,, ödeyebilir misin ? :P

bekeli

Alıntı yapılan: ptconur - 31 Ekim 2013, 10:34:05
Arkadaşlar bu oluşum sonucunda zarar eden var ise lütfen bana öm ile yazın zararlarınızı karşılamak istiyorum

Bu oluşum nedeniyle herhangi bir zararımız yok. Merak etme. İçin rahat olsun.

Sadece 2 upgraded ref hala gelmedi. Bunda senin suçun yok. Takımı aşağılara indiremedik.

Dolayısı ile piramitin başındaki sizler iyi kazandınız. Upgraded refleri baştan alarak. Buda çok doğal. Takım işini düşünen sizlerdiniz ve karşılığını tabiiki ilk siz almalıydınız. Kendi adınıza iyi bir iş çıkardınız. Beklemediğiniz kadar çok sayıda Level 2 - 3 - 4 refleriniz vardır.
Helali hoş olsun ;)

Şu açıdan da bakmak gerek. Onur bu takım yerine, forumda upg. yapana 2 dolar benden deseydi. Belki daha fazla upgraded refi olurdu.
Dolayısı ile kimseyi suçlamamak gerek.
Ama bence bu konu kilitlensin artık. Konu başında upg. refler yanlış yönlendirildi konu sahibi arkadaşların arasındaki iletişimsizlik yüzünden. Ben zaten orada beklentimi sıfırlamıştım.

ptconur

Alıntı yapılan: fkork - 31 Ekim 2013, 10:50:49
bi 500$ falan,,, ödeyebilir misin ? :P

sıkıntı yok :)

Alıntı yapılan: bekeli - 31 Ekim 2013, 10:58:56
Bu oluşum nedeniyle herhangi bir zararımız yok. Merak etme. İçin rahat olsun.

Sadece 2 upgraded ref hala gelmedi. Bunda senin suçun yok. Takımı aşağılara indiremedik.

Dolayısı ile piramitin başındaki sizler iyi kazandınız. Upgraded refleri baştan alarak. Buda çok doğal. Takım işini düşünen sizlerdiniz ve karşılığını tabiiki ilk siz almalıydınız. Kendi adınıza iyi bir iş çıkardınız. Beklemediğiniz kadar çok sayıda Level 2 - 3 - 4 refleriniz vardır.
Helali hoş olsun ;)

Şu açıdan da bakmak gerek. Onur bu takım yerine, forumda upg. yapana 2 dolar benden deseydi. Belki daha fazla upgraded refi olurdu.
Dolayısı ile kimseyi suçlamamak gerek.
Ama bence bu konu kilitlensin artık. Konu başında upg. refler yanlış yönlendirildi konu sahibi arkadaşların arasındaki iletişimsizlik yüzünden. Ben zaten orada beklentimi sıfırlamıştım.

zararınız olmadığına sevindim bekeli hocam.

evet en büyük hatam senin ojoo da yaptığın gibi tüm herkesi altıma toplamalıydım ama bu şekilde de (eğer yeterli sayıda üye toplayabilseydik) herkesin kazanabileceği bir sistem olacaktı.

aşağıda siteden aldığım alt üye komisyonlarını ve level 5 e kadar toplam refleri görebilirsiniz. Dolayısıyla sandığınız gibi bu işten çok ta para kazanmadığımı göreceksiniz. level 1 den sadece ırmak ın ve moonisblack in upgrade komisyonları hesabıma yansıdı onları da arkadaşlara geri ödedim. diğer leveller dan henüz bir şey yansımadı. bildiğim kadarıyla da zaten sadece senin upgrade komisyonun gelecek. diğer üyeler premium üyelik aldı mı almadı mı malesef göremiyorum. Bildiğiniz gibi toplamda sadece 4 kişiyiz upgrade üyelik alan (ben, ırmak, moonisblack ve bekeli) Sizde biliyorsunuz ki İnsanlara zorla upgrade üyelik alacaksın bizim takıma dahil olacaksın diye bir yaptırımım olamaz.

Edit: Konuyu kapatmama taraftarıyım. Yeni gelen arkadaşların ilgisini çekecektir mutlaka

bekeli

@ptconur, bir nokta dışında katılıyorum yazdıklarına. Ojooo'da istesen de takım işine girişemezsin. Çünkü orada level'lı bir yapı yok.
Sadece upline'a komisyon var. Buradaki gibi değil yani.

Onun haricinde benim upgrade etmiş refim var. Sana niye yansımamış o komisyonlar :S Yada yansımış da level 2 - level 3 kazancı gibi mi gözüküyor tablodaki. Hatta ben ırmak'ın refiyim. Benden dolayı da sana komisyon gelmeliydi ???

bekeli

Bu arada konu kilitlenmeyecekse takımın son hali şu şekilde sanırım:

esjem3838 -------> ırmak (premium), moonisblack (premium), abcb (standart)
ırmak --------------> bekeli (premium), hakacu (standart)
moonisblack -----> ballondor (premium), djsugar (standart)
bekeli -------------> fkork (standart), sumercan (standart)
fkork  -------------> illisionist (standart)

Upg. yapan ve upg. ref almayan bir tek ben varmışım :P

Edit: ballondor da varmış  upg. refi olmayan. Pardon :)
ptconur ve ırmakk'tan sonra ben üyelik yükseltmiştim.

ptconur

Alıntı yapılan: bekeli - 31 Ekim 2013, 14:26:52
@ptconur, bir nokta dışında katılıyorum yazdıklarına. Ojooo'da istesen de takım işine girişemezsin. Çünkü orada level'lı bir yapı yok.
Sadece upline'a komisyon var. Buradaki gibi değil yani.

Onun haricinde benim upgrade etmiş refim var. Sana niye yansımamış o komisyonlar :S Yada yansımış da level 2 - level 3 kazancı gibi mi gözüküyor tablodaki. Hatta ben ırmak'ın refiyim. Benden dolayı da sana komisyon gelmeliydi ???

evet ojoo da bu tür bir oluşum mümkün değil. ojoo yu bi örnek olarak vermek istedim yani amacım sadece ben kazanmak değildi (yanlış anlama sen öyle yaptın anlamında demek istemedim ojoo da da aynı olay olsaydı sen de öyle yapardın biliyorum) amacım hepimizin kazanacağı bir sistem oluşturmaktı.

Evet sanırım level2 kazançları senden geliyor ama level 3 kim onu anlayamadım. ballondor u atlamışım biraz önce listeyi verirken (zaten bana göre sadece ballondor u yönlendirirken bir hata yapıldı belki de biraz aceleye geldi. normalde bekelinin refi olması gerekirken moonisblack e yazıldı)