PTCSolution Team

Başlatan ptconur, 18 Haziran 2013, 18:24:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

istemem zaten beya soğuttular zaten refliğime hakaretmi dersin, banane tarzında bir yaklaşım mı sonra birde gelip diyorlar "gençler neden ptcden uzak duruyorlar" ee gençken soğutuyon yaşlıyken de tıklayacak takat kalmıyor sonra türkiyede ptc yok ,türkler PTC'yi beceremez ...

ptconur

Alıntı yapılan: bekeli - 20 Haziran 2013, 09:25:38
Kişisel ve sitesel bazda örnek verecek olursak çok farklı sonuçlar doğar Onur.
Buxpays.me'nin günlük kazancını benden daha iyi biliyorsun.
Ben de şimdi The-bux'tan, ProBux'tan veya başka sitelerden mi örnek vereyim yani.

Neyse dediğim gibi mesele netleştiyse benim açımdan sorun yok.
İnsanları bilgilendirdiğiniz sürece takım bir şekilde işler.

O sözler sizi kırmasın @Irmakk.
Halen anlamakta zorlanıyorum. Bir şeyleri net ifade edebilmek adına uç örnekler vermek zorundaydım.
Az önce Onur ems'deki arkadaşın 3.5 dolarını karşıladığını söyledi. Niye karşılıyor. Matrix'in tepesinde olmasından ötürü bir sürü takım harici ek kazancı oluyor da ondan.

Her neyse. Takım halinde üzerime gelmeyin artık :D
Ben upline felan değiştireceğimi söylemedimki. Nedir bu alınganlık.

clixsense ile ptcsolution sitelerini karşılaştırmak tabiki de yanlış olur diye düşünüyorum. o adam 3,5 doları karşılıyor ise cebinden 8 level olduğu için ve daha da önemlisi sitenin sağlam bir site olduğunu bildiği içindir. dün moonisblack premium üyelik yaptı ve ben de ona 2$ gönderdim. ama siteden ödeme almadım bununla ilgili hadi site ödemedi o zaman ne olacak
eğer size mantıklı geliyor ise premium ücretinin belli bir kısmını benim karşılamam (sırf sadece kendimi düşünmediğimi kanıtlamak için) buna da varım kesinlikle

bekeli

Alıntı yapılan: ptconur - 18 Haziran 2013, 18:24:14
Selam Arkadaşlar. Çoğunuzun bildiği üzere kısa bir süre önce PTCSolution.com diye bir site açıldı. Irmak arkadaşım ve ben bu site ile ilgili bir takım kurmayı düşündük ve eğer sizde uygun görürseniz takımımızda sizleri de görmek isteriz. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki takımımız sadece bu forum ile sınırlı olmayacak başka bir forumda da aynı şekilde bir başlık oluşturuldu ve onunla birlikte yürüyecek.

Site daha önce tanıtıldığı için tekrar bir tanıtıma gerek duymadım. Lütfen incelemek isteyenler aşağıdaki linki tıklasınlar;

http://www.gelirkapisi.com/yeni-siteler/ptcsolution-taptaze-site-min-odeme-2$/

Kurallar;
- Takıma katılmak isteyenler bana öm yolu ile başvuracaklar.
- Özel mesaj da standart üye mi yoksa premium üye mi olmak istediğini belirtecekler.
- Daha sonra bir ref linki arkadaşımıza gönderilecek.
- Standart Üyeler PTCsolution.com sitesindeki hesabı 1$ olduğunda upline ından 0,5$ alacaktır. Bu tek sefere mahsus olacaktır.
- Premium Üyeler üye olup üyeliğini yükselttikten sonra 2$ ödeme alacaklar. Ödemeyi Paypal veya Payza ile alabilecekler. Üyeliğini yükselttikten sonra tekrar öm yolu ile ödeme adresini göndermeniz gerekmektedir.
- Hesabınızda 29$ olmayan fakat üye olup üyeliğini yükseltmek isteyenler e bir kolaylıkta biz sağlıcaz. Bunu belirten arkadaşlara 2$ ödeme göndericez.
- 1 Premium Üye alt üye olarak 2 adet Premium ve 2 Adet Level1 Standart Üye sahibi olacaklar.
- 1 Standart Üye 3 adet Level1 Standart üye sahibi olacak.

Bakın takım tanıtımı burda.
Tanıtımda sadece getirilerden bahsediliyor.
Takıma dahil olunduğunda nelerden sorumluyuz bahsedilmiyor.
1.2.3.4. seviye üyelerden upg alan olursa her upline komisyon öder felan yazmıyor. Yazıyor da ben mi göremiyorum..
Ayrıca bu şekilde yönetimi çok zor bir iş.

Edit: Ayrıca upg yapanların komisyonu upline'ı tarafından ödensin, ödenmesin demiyorum. Ama ben uğraşamam öyle 0.5 ona, 1 dolar buna gibi.

Alıntı yapılan: ptconur - 20 Haziran 2013, 09:37:15
clixsense ile ptcsolution sitelerini karşılaştırmak tabiki de yanlış olur diye düşünüyorum. o adam 3,5 doları karşılıyor ise cebinden 8 level olduğu için ve daha da önemlisi sitenin sağlam bir site olduğunu bildiği içindir. dün moonisblack premium üyelik yaptı ve ben de ona 2$ gönderdim. ama siteden ödeme almadım bununla ilgili hadi site ödemedi o zaman ne olacak
eğer size mantıklı geliyor ise premium ücretinin belli bir kısmını benim karşılamam (sırf sadece kendimi düşünmediğimi kanıtlamak için) buna da varım kesinlikle

Eğer kabul ederseniz ben de hakacu ve abcb gibi Irmak hanıma destek olmaya devam edeyim.
Üyelik yükselteceğim. Sizden hiçbir komisyon talep etmiyorum. Ne üyelik komisyonu ne kazanç komisyonu.
Bana verdiğiniz @fkork da ip-çerez temizliği yapıp sizin bir refiniz olsun mümkünse.
Yönetimsel açıdan problemler olacağını düşündüğüm için takım dışından size destek olmak istiyorum..

ptconur

Alıntı yapılan: bekeli - 20 Haziran 2013, 09:39:50
Bakın takım tanıtımı burda.
Tanıtımda sadece getirilerden bahsediliyor.
Takıma dahil olunduğunda nelerden sorumluyuz bahsedilmiyor.
1.2.3.4. seviye üyelerden upg alan olursa her upline komisyon öder felan yazmıyor. Yazıyor da ben mi göremiyorum..
Ayrıca bu şekilde yönetimi çok zor bir iş.

Eğer kabul ederseniz ben de hakacu ve abcb gibi Irmak hanıma destek olmaya devam edeyim.
Üyelik yükselteceğim. Sizden hiçbir komisyon talep etmiyorum. Ne üyelik komisyonu ne kazanç komisyonu.
Bana verdiğiniz @fkork da ip-çerez temizliği yapıp sizin bir refiniz olsun mümkünse.
Yönetimsel açıdan problemler olacağını düşündüğüm için takım dışından size destek olmak istiyorum..

Alıntı yapılan: ptconur - 18 Haziran 2013, 18:24:14
Selam Arkadaşlar. Çoğunuzun bildiği üzere kısa bir süre önce PTCSolution.com diye bir site açıldı. Irmak arkadaşım ve ben bu site ile ilgili bir takım kurmayı düşündük ve eğer sizde uygun görürseniz takımımızda sizleri de görmek isteriz. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki takımımız sadece bu forum ile sınırlı olmayacak başka bir forumda da aynı şekilde bir başlık oluşturuldu ve onunla birlikte yürüyecek.

Site daha önce tanıtıldığı için tekrar bir tanıtıma gerek duymadım. Lütfen incelemek isteyenler aşağıdaki linki tıklasınlar;

http://www.gelirkapisi.com/yeni-siteler/ptcsolution-taptaze-site-min-odeme-2$/

Kurallar;
- Takıma katılmak isteyenler bana öm yolu ile başvuracaklar.
- Özel mesaj da standart üye mi yoksa premium üye mi olmak istediğini belirtecekler.
- Daha sonra bir ref linki arkadaşımıza gönderilecek.
- Standart Üyeler PTCsolution.com sitesindeki hesabı 1$ olduğunda upline ından 0,5$ alacaktır. Bu tek sefere mahsus olacaktır.
- Premium Üyeler üye olup üyeliğini yükselttikten sonra 2$ ödeme alacaklar. Ödemeyi Paypal veya Payza ile alabilecekler. Üyeliğini yükselttikten sonra tekrar öm yolu ile ödeme adresini göndermeniz gerekmektedir.
- Hesabınızda 29$ olmayan fakat üye olup üyeliğini yükseltmek isteyenler e bir kolaylıkta biz sağlıcaz. Bunu belirten arkadaşlara 2$ ödeme göndericez.
- 1 Premium Üye alt üye olarak 2 adet Premium ve 2 Adet Level1 Standart Üye sahibi olacaklar.
- 1 Standart Üye 3 adet Level1 Standart üye sahibi olacak.

standart üye için upline ından alacak ifadesini kullanmışım ama premium üye için atlamışım bir hatam olmuş tanıtımda birazdan düzeltirim

yönetimsel açıdan ne gibi problemler olacak bunları konuşup düzene sokabiliriz.

hakanatik01

Yönetimde çatlaklıklar var bu iş böyle yürümez
Abcb çatlak biliyom ,ben normal değilim çatlak sayılırım, fkork çatlamaya en büyük aday Arshiye çatlak demek bize hakaret :P

ptconur

Edit: Ayrıca upg yapanların komisyonu upline'ı tarafından ödensin, ödenmesin demiyorum. Ama ben uğraşamam öyle 0.5 ona, 1 dolar buna gibi.

uğraşacak olan siz değilsiniz ki benim yani size premium üye mi verildi takım tarafından sen bana göndereceksin ben de alt üyene

şöyle bir çözüm de mevcut ırmak ve moonisblack gönderirim premium üyelik ücretinin tamamını ve takımı kapatırız olur biter

edit: tekrar söylüyorum yeni ve farklı bir oluşum ve yanlışlıklar mutlaka olacak. lütfen yanlışlıkları söylerken çözüm yollarını da konuşalım.

bekeli

Alıntı yapılan: ptconur - 20 Haziran 2013, 09:45:15

yönetimsel açıdan ne gibi problemler olacak bunları konuşup düzene sokabiliriz.

Şöyle ki:
Şu andaki sisteme göre aslında herkes bir takıma sahip olmuş oluyor. Herkes kendi 4 seviyesinden sorumlu olmuş oluyor.
Şu upgrade yapmış, bu 1 dolar biriktirmiş, 3. seviyedeki şu arkadaşa şu kadar ödenecek felan takip edemem.
Kendi açımdan yönetimsel sorunlar yaşayacağımı düşünüyorum..
Bu nedenle hiçbir komisyon istemiyorum. Irmak'ın refi olarak devam edeceğim.
Sizin her bir üyenizle sürekli takımın resmini paylaşmanız gerekecek.

Alıntı yapılan: ptconur - 20 Haziran 2013, 09:50:21
uğraşacak olan siz değilsiniz ki benim yani size premium üye mi verildi takım tarafından sen bana göndereceksin ben de alt üyene

Ok, siz uğraşacaksınız ama 4 seviyeye kadar sürekli ödeme alışverişinde bulunacağız. Sürekli takip gerektirecek.
Bana göre değil. Dediğim gibi şimdiye kadar forumda hiç refim olun şu kadar komisyon felan gibi konular açmadım.

Alıntı yapılan: ptconur - 20 Haziran 2013, 09:50:21
şöyle bir çözüm de mevcut ırmak ve moonisblack gönderirim premium üyelik ücretinin tamamını ve takımı kapatırız olur biter

Ne alakası var. Kesinlikle devam edin.
Eğer yönetebilirsen çok güzel bir sistem. Yönetimsel olarak tavsiyem takımın anlık tablosunu değişiklik oldukça alt üyelerle paylaşmanız olacak.

ptconur

Alıntı yapılan: bekeli - 20 Haziran 2013, 09:55:02
Şöyle ki:
Şu andaki sisteme göre aslında herkes bir takıma sahip olmuş oluyor. Herkes kendi 4 seviyesinden sorumlu olmuş oluyor.
Şu upgrade yapmış, bu 1 dolar biriktirmiş, 3. seviyedeki şu arkadaşa şu kadar ödenecek felan takip edemem.
Kendi açımdan yönetimsel sorunlar yaşayacağımı düşünüyorum..
Bu nedenle hiçbir komisyon istemiyorum. Irmak'ın refi olarak devam edeceğim.
Sizin her bir üyenizle sürekli takımın resmini paylaşmanız gerekecek.

Ok, siz uğraşacaksınız ama 4 seviyeye kadar sürekli ödeme alışverişinde bulunacağız. Sürekli takip gerektirecek.
Bana göre değil. Dediğim gibi şimdiye kadar forumda hiç refim olun şu kadar komisyon felan gibi konular açmadım.

Ne alakası var. Kesinlikle devam edin.
Eğer yönetebilirsen çok güzel bir sistem. Yönetimsel olarak tavsiyem takımın anlık tablosunu değişiklik oldukça alt üyelerle paylaşmanız olacak.

her üye olduğunda alt üyeye herhangi bir tablo vs paylaşılmayacak online olarak herkes görecek zaten.
henüz tam olarak bitirmedim forumu ama madem yeri geldi paylaşayım
http://ptcsolutionteams.com.nu/PTCSolutionsTeams/index.php

bekeli

Alıntı yapılan: ptconur - 20 Haziran 2013, 10:00:55
her üye olduğunda alt üyeye herhangi bir tablo vs paylaşılmayacak online olarak herkes görecek zaten.
henüz tam olarak bitirmedim forumu ama madem yeri geldi paylaşayım
http://ptcsolutionteams.com.nu/PTCSolutionsTeams/index.php

Tamam da biz bunu bilmiyordukki :D Daha önce bahsetmediniz.
Neyse Onur, gerçekten benim takım dışında kalıp size destek olmam daha iyi.
@ırmak'a şimdiden 2.seviye sana da 3.seviye 33 adet ref kazandırmışım.. Gerisi de gelir inşallah..

Edit: Konu dışı ama beklediğimden az ref geliyor siteye nedense. Bu konuda sitede bi sıkıntı yoktur inş.

ptconur

Alıntı yapılan: bekeli - 20 Haziran 2013, 10:03:43
Tamam da biz bunu bilmiyordukki :D Daha önce bahsetmediniz.
Neyse Onur, gerçekten benim takım dışında kalıp size destek olmam daha iyi.
@ırmak'a şimdiden 2.seviye sana da 3.seviye 33 adet ref kazandırmışım.. Gerisi de gelir inşallah..

Edit: Konu dışı ama beklediğimden az ref geliyor siteye nedense. Bu konuda sitede bi sıkıntı yoktur inş.

henüz tam olarak bitmedi de o yüzden bahsetmedim.

sizin de takıma dahil olmanızı isteriz. yapacağınız sadece alt üye onayı ve ücret göndermek ve bunuda zaten 2 kez yapacaksınız başka da yok :)

çok da zor değildir herhalde :)

site açıldığı ilk gün reklam vermiştim 56 alt üye gelmişti