PTCSolution Team

Başlatan ptconur, 18 Haziran 2013, 18:24:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ýrmakk

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 20 Haziran 2013, 11:04:30
Arshi,Seni kilitlemedi mi modlar yahu kilit demiştim :P

Yaz benden bir isim kim nerden bilicek ki ptconur hocam hakacu diyeyim :)

edit:he bu arada  sitenin ref geliri iyiyse biriniz konu açın bari sitelerde reklamla ref aramanın yanında , ref konusuna kzandırdığınızın %40-%50'sini veriyorum felan diye işte bizim gibi gariban standartları da kapı dışarı etmeyin yazıktır günahtır ule :P takımda olmasınlar ama refiniz olsunlar :P onlar takımdan ayrı kendi uplınayla halletsin ne halledicekse :P
Yok olmaz arkadaş. Ben sizin amacınızı biliyorum. Havuz konusu açtırıp geyik muhabbeti yapacaksınız onu bi kere yerler :D
Ben ARSHİBUX için acıcam havuzu yakında :g

ýrmakk

:)

hakanatik01

Ah yavru geyik ah kaç defa dedik bizim için konu açılması gerektiğini mi düşünüyorsun hala? Bize heryer geyik :P

bekeli

Alıntı yapılan: ptconur - 20 Haziran 2013, 11:01:27
hocam ems deki konuyu canlandırmamız lazım. bu forumda anca 3-4 kişi daha üye olur ve takım tıkanır. o yüzden kullanıcı adınızı ems de duyurucam ki orda konu aktif olsun

bekeli olarak kayıt oldum ems'ye..
Konu linkini burda da paylaşabilir misin.

ptconur

Alıntı yapılan: bekeli - 20 Haziran 2013, 11:13:55
bekeli olarak kayıt oldum ems'ye..
Konu linkini burda da paylaşabilir misin.

konu linkini burda paylaşmak istemiyorum bir forumdan başka bir foruma yönlendirmek istemem insanları

öm yolu ile gönderiyorum

arshi

Konusu açılmış işte. Biz bu müzmin ergen gevezesi arkadaşa rağmen aylardır böyle bi geyik gerçekleştirememiştik :D Sizlere en içten tebriklerimi iletiyorum. Artık içim rahat o yüzden reklam habercisiymiş, anket dokungaçıymış, task bildirgeçiymiş vız gelir tırıs gider (d) Elisa'ya da burdan selam ederim.

bekeli

Premium üyelik aldım az önce. Takım adına hayırlı olsun..
Herkese bol kazançlar..
İnş. site uzun soluklu bir site olur..

ptconur

Alıntı yapılan: bekeli - 20 Haziran 2013, 11:34:47
Herkese bol kazançlar..

hayırlı olsun üyeliğiniz

lütfen paypal adresinizi öm gönderin

hakanatik01

Alıntı yapılan: Arshi - 20 Haziran 2013, 11:16:30
Konusu açılmış işte. Biz bu müzmin ergen gevezesi arkadaşa rağmen aylardır böyle bi geyik gerçekleştirememiştik :D Sizlere en içten tebriklerimi iletiyorum. Artık içim rahat o yüzden reklam habercisiymiş, anket dokungaçıymış, task bildirgeçiymiş vız gelir tırıs gider (d) Elisa'ya da burdan selam ederim.
Burdanda başkandan gerekli onayı aldığımızı göre bu geyiksever gençliğin önünü almak çok zordur tüm foruma geçmiş olsun , :P Elisa hocaya Arsihinin selamını selam ederim;haydarada selamı borç bilirim :P

Ems'de de ödeme kanıtı paylaşmıştım sanırım Njoy2Earn için ama şifremi unuttum alamıyacam şimdik kullanıcı adım hakanatik01 :)

ýrmakk

Alıntı yapılan: bekeli - 20 Haziran 2013, 11:34:47
Herkese bol kazançlar..
Hayırlı olsun  paypal adresinizi bekliyorum.