PTCSolution Team

Başlatan ptconur, 18 Haziran 2013, 18:24:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ptconur

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 01 Temmuz 2013, 18:38:44
o konuda birşey demem ama o zaman takım değilsiniz "ben" ön plana çıkacaktır ;Öncelik premiumun yatırımını çıkarabilmesi olmalı takımlarda ;Standart kalıyorsan siteden bir beklentin yoktur beklentin yoksa premium üyeyede gerek yoktur Bu durumda premium  üyeyi riske girip yatrım yapıp ref bulacak kişinin lamsı takım mantığına daha uygun geliyor bana  ama senin düşüncen farklıdır saygı duyarım :)

+1

ayrıca standart üyeye direk olarak premium üye vermiyoruz takım kuralına aykırı
standart üye sonradan pre olmak isterse o ayrı

fkork

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 01 Temmuz 2013, 18:38:44
o konuda birşey demem ama o zaman takım değilsiniz "ben" ön plana çıkacaktır ;Öncelik premiumun yatırımını çıkarabilmesi olmalı takımlarda ;Standart kalıyorsan siteden bir beklentin yoktur beklentin yoksa premium üyeyede gerek yoktur Bu durumda premium  üyeyi riske girip yatrım yapıp ref bulacak kişinin lamsı takım mantığına daha uygun geliyor bana  ama senin düşüncen farklıdır saygı duyarım :)

bu "ben" düşüncesinin neticesi değil, bilhassa takım olmanın gereği....  mesela, standart ggeliri düşük sitelerde yatırım risklidir, zira refler sadık olmayacaklardır(bkz. clickfair)... eğer takımda standartar olmayacaksa premiumlar daha az ref bulabilecekler....

hakanatik01

Standarta standart ref verilecek işte değişen birşey yok standarta premium verilirse premiuma yazık dediğim gibi ayunı tıkı yapcak sana 0,01 gelicek aynı tıkı yapıcak X kişisine  0,05 gelicekse ben senden değil ondana ref olmak isterim Takımdaki diğer arkadaşıma aynı performansla daha çok kazandırıyorsam :) Takımda Premiumlar ilk 11 oyuncalarıdır Standartlar yedek oyunculardır mantığı olmalı ilk 11de oynamak istiyom diyen premium olup risk alabilir :)

fkork

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 01 Temmuz 2013, 18:51:45
Standarta standart ref verilecek işte değişen birşey yok standarta premium verilirse premiuma yazık dediğim gibi ayunı tıkı yapcak sana 0,01 gelicek aynı tıkı yapıcak X kişisine  0,05 gelicekse ben senden değil ondana ref olmak isterim Takımdaki diğer arkadaşıma aynı performansla daha çok kazandırıyorsam :) Takımda Premiumlar ilk 11 oyuncalarıdır Standartlar yedek oyunculardır mantığı olmalı ilk 11de oynamak istiyom diyen premium olup risk alabilir :)

mesele şu, premium alan kişi ref tıkından çok kazanıyor, standart az kazanıyor...   önemli olan takıma bir "tıkçı" daha katmak değil mi? gerisi herkesin kendi bileceği iş...
bu arada şunu ifade edeyim, standartlara ref verme olayını kendim için söylemiyorum, takımın büyümesi ve gelişmesi açısından önemli gördüğüm mevzuyu belirtmek için örnek veriyorum kendimi.... yoksa, bana ref verilsin demiyorum...

ricci

Tamam kavga etmeyin, standart premium farketmez hepinizi clixzor teklifime bekliyorum  :g

bekeli

EMS'de aktif olmaya çalışırım bundan sonra.

@ptconur, bahsettiğin arkadaş üye oldu mu?
Premium aldı mı?

@fkork, takım şartlarında zaten standart üyelere standart refler verileceği yazıyor.
Gerçi ortada ref felan yok zaten. O yüzden çok konuşup laf kalabalığı yapmaya gerek yok.
Premium olarak katılıdığım takımdan 1 adet standart ref geldi :) Takımın büyümesi için EMS'de yazmak sorunu çözecekse elimden geleni yaparım bundan sonra..

fkork

Alıntı yapılan: bekeli - 01 Temmuz 2013, 22:18:35

Premium olarak katılıdığım takımdan 1 adet standart ref geldi :) Takımın büyümesi için EMS'de yazmak sorunu çözecekse elimden geleni yaparım bundan sonra..

o standart refe iyi bak..:D

ballondor

benide ekleyin listeye dediginiz gibi moonisblack in refi olmuştum bugünde premium aldım :)

ems deki topicle de ilgilenebilseniz keşke en son birisi pm istemiş kafasını taşlara vuruyor :D

ptconur

Ems deki konuyu sürekli güncel tutmak iyidir bence de. Konuya yazan arkadaş benim refback konum ile ilgili. Cevap vermiştim pm den ordakini de bekletiyordum konu aşağılara düşünce cevap yazayım diye

bekeli

Hayırlı olsun @ballondor upgrade'in.
@moonisblack, hayırlı olsun premium refin..

Alıntı yapılan: fkork - 01 Temmuz 2013, 22:48:09
o standart refe iyi bak..:D

@fkork, kıymetin katlanarak artıyor :D