PTCSolution Team

Başlatan ptconur, 18 Haziran 2013, 18:24:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Tebrikler ;
bana birşey çıkmadı :P :)

hakanatik01

Alıntı yapılan: ırmakk - 30 Temmuz 2013, 08:41:23
Burdayım ben :) zaten bir yere gitmemiştim ki :D İadeyi Ricci'ye gönderebilirim. Bekeli kendi 0,50$ da istememişti hatta eğer izni olursa onunkinide Ricci'ye göndereyim. Foruma faydamız olursa ne ala. Bekeli hocamın yanıtını bekliyorum o halde.

Kimsin yabancı ?  :g :g İstediğinizi gibi yapabilirsiniz problem yok benim açımdan :)

ýrmakk

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 30 Temmuz 2013, 13:43:17
Kimsin yabancı ?  :g :g İstediğinizi gibi yapabilirsiniz problem yok benim açımdan :)
yabancı  ??? gendimi bir an govboy filmlerinde hissediverdim yaa, peh bi gizemli geliverdi.  (gyk)

Yabancıymış  :D ehtiyar heyetinden davetiye mi aldınız yoksa :D sizi de mi aralarında görmek istiyorlar. hafızanız zayıflamış galiba hocam. Dedem rahmetli de böyleydi bakıyodu bakıyodu hatırlamıyordu (d) 
Neyse geyik bir yana Ricci'ye PM attım yanıtını bekliyorum Fkork hocam ödeme kanıtı bölümü açmış orda geyiğe devam ederiz yani paylaşırız :D

hakanatik01

Tamamdır teşekkürler;Ne geyiği hiç sevmem :P

Bu arada şimdiden uyarı yazayım :D 2tane 0,01 lik reklam gelicek Saat  01:00de[2gündür geliyorbende] :P çok kısa süre dayanıyor adet sayısıda az olabilir ;Uyarı yaptığım andan itibaren anca 1 tane yakaladım reklam izleme zorunluluğu olduğundan anca 1 tane yakalanıyor herhalde 60saniye 1 reklam o sırada diğeri bitiyor sanırım herkes o reklamları bekliyorda olabilir geç kaldıysanız direkt 2.reklama tıklayın bence ;çok kısa süreli gelip gidiyor mümkünse 00:59:58 refresh yapmaya  başlayın  2gündür bende 01:00:03'te reklamlar görünüyor :P   dahada reklam uyarısı yapmaya gerek yok bu açıklamadan sonra 1'de herkes burda olsun :D

fkork

Alıntı yapılan: ırmakk - 30 Temmuz 2013, 21:01:27
Fkork hocam ödeme kanıtı bölümü açmış orda geyiğe devam ederiz yani paylaşırız :D

ödeme kanıtı konumda geyik yaptırmam arkadaş...

bekeli

Geyiğe daldık. Unuttum buradaki extended reklamları.
Hakan bugün de çıktı mı?
Nedir durum?

Bu arada çok tane micro ads var şu anda. Tıklamak isteyenlere duyrulur ;)

ikose

Alıntı yapılan: bekeli - 31 Temmuz 2013, 01:24:26
Geyiğe daldık. Unuttum buradaki extended reklamları.
Hakan bugün de çıktı mı?
Nedir durum?

Bu arada çok tane micro ads var şu anda. Tıklamak isteyenlere duyrulur ;)
geldi de ikiside anında bitti :(
üzülme boşuna :)

hakanatik01

Diğer reklamlarıma tıklıyordum görmedim :) 1 dakika dayanmadı sanırım reklmalar çok çabuk bitiyor nedense uğraşmaya değmeyecek gibi :)
microadslarada çoğaldı evet ilk onlara tıklamak  lazım diğerleri sabit duruyor nede olsa  reset saatinde 13-14tane oluyor  belli süre sonra 7-8e düşüyor ;

bekeli

Yavaş yavaş yükseliyoruz. Gör Fernando gör.
Senin 1 senedir vermediğini 1 haftada veren PTC'ler var  (d)

bekeli
Jul 31st, 2013 13:00:02    $0.500         :y

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bekeli - 31 Temmuz 2013, 13:11:30
Yavaş yavaş yükseliyoruz. Gör Fernando gör.
Senin 1 senedir vermediğini 1 haftada veren PTC'ler var  (d)

bekeli
Jul 31st, 2013 13:00:02    $0.500         :y

Tebrikler :)

golden da veriyor mu :P :D