Neobux'un reklam yapılmasına izin vermediği siteler..

Başlatan bekeli, 21 Haziran 2013, 15:18:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Neobux'ta blog reklamı verme konusunda yeni bir girişimde bulundum bakalım sonuç ne olacak.

Sadece RW'nin olduğu bir blog sayfasının linkini girdim.
Eğer kabul ederlerse reklam yayınlanmaya başlayınca sayfayı güncelleyeceğim :D Kabul etmedikleri siteleri de ekleyeceğim  (d)
Normalde eskiden RW için reklam kabul ediyorlardı. Uzun zamandır göremedim. İnş. onu da kara listeye almamışlardır.

bekeli

Haydaa :S
Onu da kabul etmediler.
Boş sayfa linki versem kabul ederler mi acaba :D
Vay arkadaş reklam vermek istiyorum, adamlara para vermek istiyorum, kabul etmiyorlar..

ElisaMcCline

Bir de daha önce kabul edilmeyen bir blog altında mı ? reject edilenler kayıtlıdır, belki oradan kaybediyorsun ...

bekeli

Alıntı yapılan: elisamccline - 25 Temmuz 2013, 14:53:08
Linki ver istersen bir bakalım, sadece rw mi vardı ? ???

Blogdaki RW sayfasının linki. Kenarlardaki ödeme kanıtlarını ve hatta ro2 reklamlarını bile kaldırdım.

Gerçi o kadar red aldıktan sonra benim blogun adresini de kara listeye almış olabilirler :))

http://evaluatetime.blogspot.com/p/blog-page.html

Kabul ettikten, yayınlandıktan sonra değişiklik yapacaktım. Ödeme kanıtlarını, ro2 reklamlarını ve PTC sitelerindeki sayfayı aynen kopyalayacaktım. Niyetimi anladılar anlaşılan :D

fkork

Alıntı yapılan: bekeli - 25 Temmuz 2013, 14:38:04
Haydaa :S
Onu da kabul etmediler.
Boş sayfa linki versem kabul ederler mi acaba :D
Vay arkadaş reklam vermek istiyorum, adamlara para vermek istiyorum, kabul etmiyorlar..

sen o parayı bana ver, kaç tık istiyorsan tıklarım ben.. :D

bekeli

Alıntı yapılan: fkork - 25 Temmuz 2013, 15:01:58
sen o parayı bana ver, kaç tık istiyorsan tıklarım ben.. :D

Yok tıktan ziyade ref istiyorum :D

ElisaMcCline

Ehehe, boş ve doldurulacak alanlar var duruyor zaten :D
Sol alan tamamen boş mesela, sen bir onayla da ben sana gösteririm diyor :))

Bence biraz daha toparlayıp göndersen kabul ederler :)

bekeli

Alıntı yapılan: elisamccline - 25 Temmuz 2013, 15:10:09
Ehehe, boş ve doldurulacak alanlar var duruyor zaten :D
Sol alan tamamen boş mesela, sen bir onayla da ben sana gösteririm diyor :))

Bence biraz daha toparlayıp göndersen kabul ederler :)

Daha önceki redleri kayıt ediyorlarsa yeni bi blog açayım diyorum ama orada google amcaya güvenemiyorum. Tam reklam esnasında kapatır felan. Bu eski blog, şimdiye kadar bir sorun olmadı çok şükür. O yüzden yeni bir blog açmamıştım.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bekeli - 25 Temmuz 2013, 15:14:51
Daha önceki redleri kayıt ediyorlarsa yeni bi blog açayım diyorum ama orada google amcaya güvenemiyorum. Tam reklam esnasında kapatır felan. Bu eski blog, şimdiye kadar bir sorun olmadı çok şükür. O yüzden yeni bir blog açmamıştım.

Fikirdi sadece, reject edilenlerin sistemden edildiği için zaten uyarı vererek geldiğini düşünüyorum.
Çünki supporttaki herkesin herşeyden aynı anda haberi olması imkansız, kendi onaylamadıkları probux gibi siteleri de aynı sistemde tutuyor olmalılar.

Clixsense bunu yapmıyor ama biliyorum. düzenleyip tekrar talep ettiğinizde onaylıyor.