Twickerz (SCAM)

Başlatan tolgacan86, 25 Haziran 2013, 17:41:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Xibalba

Şunu fark ettiniz mi? Sizin dediğiniz mantıkla sitenin sahibi değil kara para anasının ak sütü gibi helal para ile bile zarar ediyor. Gene 1.000.000 koyuyor 100.000 alıyor. Paranın ak ya da kara olması gelir gideri değiştirmiyor çünkü neticede. :)

iovanovic

Alıntı yapılan: Xibalba - 20 Ocak 2016, 01:13:09
Şunu fark ettiniz mi? Sizin dediğiniz mantıkla sitenin sahibi değil kara para anasının ak sütü gibi helal para ile bile zarar ediyor. Gene 1.000.000 koyuyor 100.000 alıyor. Paranın ak ya da kara olması gelir gideri değiştirmiyor çünkü neticede. :)

Ben ortaya koyduğu para helal falan demedim yalnız.

Demek istediğim şey şuydu, dördüncü kez falan yazıyorum sanırım. Dünyada kara para aklamanın yüzlerce yolu var. Günden güne de teknolojiyle beraber yeni yöntemler ortaya çıkıyor. Kara para aklama yapmak isteyen bir şebeke'nin PTC tarzı şeyleri kullanması diğer yöntemleri kullanmasına göre onlara çok daha fazla kayıp yaşatan bir yer. Adam neden 10 koyup 1 alsın ki ? 2-3 koyup 1 almaya çalışıyor basitçe daha uygun yollar bularaktan...

Sadece PTC'lerde kara para aklamanın neden mantıksız olduğuna dair, şebekelerin işine gelmeyeceğine dair bir özet sundum. Çünkü PTC'ler tek taraflı işleme açık değil. Binlerce insanla muhattap olursunuz. Ama mobil bir oyunda sizden oyun eşyasını parayla satın alacak onlarca sahte alıcı yapabilirsiniz ve dışardan kimse gelip işinize ortak olmaz.

Ahir Zaman

Bu siteye gönderdiğim "ticket"lardan şu ana kadar bir cevap alamadım...Benimle aynı durumda olan arkadaşlar var mı? Ya da bu sorunu aşabilenler var mı?

fraghera

Konu günceldir.

3 Şubat 2013 tarihinden beri siteyi kullanıyorum.

Sitedeki bundan sonraki promosyon ve yarışmaları buradan sizlerle paylaşacağım. Herkese bol kazançlar...

fraghera

(dns) Twickerz ödemelere devam etmektedir.  (dns)

Ödeme kanıtı linki aşağıda

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/twickerz-odemeleri/340/

Nathan47

Güzel site, mutlaka el atacağım, senin tavsiyen üzerine el atacağım :y
"Para insanoğlunun altıncı duyusudur.
O altıncı duyu diğer beş duyumuzu keyifle kullanmamızı sağlar"

fraghera

Alıntı yapılan: Nathan Drake - 20 Mart 2017, 22:13:01
Güzel site, mutlaka el atacağım, senin tavsiyen üzerine el atacağım :y

@Nathan Drake gel kardeşim.

nebu

Ben de el atsam mı şu siteye :) Şöyle güzel bir yatırım stratejisi öneren olsa :g

fraghera

Alıntı yapılan: nebu - 22 Mart 2017, 08:53:26
Ben de el atsam mı şu siteye :) Şöyle güzel bir yatırım stratejisi öneren olsa :g

@nebu senin gibi değerli arkadaşların kazanmasını herzaman isterim... Her türlü soruya açığım...

Bu arada yeni ödeme alındı ve ödeme kanıtlarına eklendi.

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/twickerz-odemeleri/msg489380/#msg489380

nebu

Alıntı yapılan: fraghera - 22 Mart 2017, 17:14:02
@nebu senin gibi değerli arkadaşların kazanmasını herzaman isterim... Her türlü soruya açığım...

Bu arada yeni ödeme alındı ve ödeme kanıtlarına eklendi.

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/twickerz-odemeleri/msg489380/#msg489380

Teşekkürler kardeşim :) O zaman hemen sorulara geçelim: Yatırım yapmak isteyen diğer arkadaşlar ve benim için hangi üyelik tipini önerirsin? RR'lerin çalışma prensibi, yönetimi nasıl? Yatırımımız kaç ayda çıkıyor?

Bu üçünü istiyorum :g