Kapak Getirene 0.01 20 tane getiren 0.30 paypal ödeme

Başlatan musalbaba123, 10 Temmuz 2013, 18:39:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Alıntı yapılan: musalbaba123 - 11 Temmuz 2013, 10:46:42
yalnız 20 kapak getiern ,30 alacak ama tl ederi 0,62 tl dir ona göre :D iyi düşünün
Oda Allah verede paypal kesmezse :P

Serbest piyasa tamamda 1 kapağa endüşük 0,25lira veren varken verdiğiniz oran çok düşük değil mi? ki ramazan için olanlara 1lira 2lira veriyorlar;

ýrmakk

Bu ne kapak mevzuudur arkadaş ne oluyor coca-cola ne dağıtıyor?? Bende diyorum niye arttı bu 2,5 litrelik kolanın fiyatı. meğer kola değil kapağı pahalıymış :D :D (gyk)
Kapak mı arıyorsunuz. ben madenini buldum  :P Market reyonlarında bissürü var onlardan. :D kapağını kullanır kolasındanda şerbet yaparsınız artık ramazandada iyi gider hee :P :D :D

hakanatik01

Yakında kola bedavaya gelicek zaten demedi demeyin kolayı yollayıp alın siz için sadece kodu bize yollayın yeter diyecekler :P kapak piyasası çıldırdı , bir kapak kuru şuanda piyasada 2,25e kadar çıktı ,piyasada beklenti kurun  artarak 2,5lara kadar ulaşması yönünde :P :))

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 11 Temmuz 2013, 13:57:21
Yakında kola bedavaya gelicek zaten demedi demeyin kolayı yollayıp alın siz için sadece kodu bize yollayın yeter diyecekler :P kapak piyasası çıldırdı , bir kapak kuru şuanda piyasada 2,25e kadar çıktı ,piyasada beklenti kurun  artarak 2,5lara kadar ulaşması yönünde :P :))

Biz de paraları dolara yatırdıydık çıkıyor diye, tüh bak gördünmü sen kapakları :D
Deli para yapacatık yaa :D kaçırdık :D

yuuygac65

Kapak yüzünden biribirine küsen arkadaşlar tanıyorum maalesef...
Biraz abartılıyor sanki bu konu.

musalbaba123

:D ben 330 cl lik kapak istiyorum yanlış anlaşılmasın konu 2.5 lt isteyen yok yalnız :D

hakanatik01

Alıntı yapılan: musalbaba123 - 11 Temmuz 2013, 17:49:00
:D ben 330 cl lik kapak istiyorum yanlış anlaşılmasın konu 2.5 lt isteyen yok yalnız :D
O zaman iyi güzelde teklifi doğru düzgün yazmanız gerkmiyor mu? Kim nerden bilicek sizin kutu kolaların açma halkalarındaki kodları istediğinizi ? Bu zamana kadar söylmeseniz kimsenin haberi olmaz bundan konuyu güncelleyin ne istiyorsanız açık bir şekilde yazın ki gelicek olan ona göre gelsin;Yoksa ben 2,5luk kapakla gelsem boşamı gelmiş olucam yoksa fartetmez mi olucak :P aynı puan sonuçta 3 puan 3  puandır ramazan dışındakiler için; Teklifi gözden geçirip düzenlemenizde fayda var bence;