Coingeneration Ödemeleri - (SCAM)

Başlatan ilovelanur, 11 Temmuz 2013, 15:29:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Ödemen hayırlı olsun ilovelanur  :)

ilovelanur

Alıntı yapılan: ikose - 14 Temmuz 2013, 18:24:27
Ödemen hayırlı olsun ilovelanur  :)
Alıntı yapılan: elisamccline - 14 Temmuz 2013, 17:52:33
Ödemen hayırlı olsun ilovelanur ($)
Alıntı yapılan: abcb - 14 Temmuz 2013, 16:58:15
Ödemen hayırlı olsun İlovelanur  :)
Alıntı yapılan: enderege - 14 Temmuz 2013, 16:51:23
Hayırlı olsun ilovelanur. :)
Alıntı yapılan: Arshi - 14 Temmuz 2013, 16:14:39
Hayırlı olsun :)

Hepinize teşekkür ederim, ödeme altına bi soru yazmıştım sanırım atlamışsınız... Görüşlerinizi merak ediyorum:)

Bu site anında ödemeleri yapıyor,  sadece küçük bir program çalıştırmayla hemde... Sitede programın farklı, kompleks algoritmaları; tüm kullanıcıların program çalıştıran bilgisayarların işlemcileri yardımcıyla çözümlemesinin yapıldığını ve bu hizmetin karşılığı olarak da kullanıcılara ödeme yapıldığı açıklanıyor. Sizce risk alıp, yatırımı arttırmaya değer mi ?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ilovelanur - 14 Temmuz 2013, 18:31:02
Hepinize teşekkür ederim, ödeme altına bi soru yazmıştım sanırım atlamışsınız... Görüşlerinizi merak ediyorum:)

Bu site anında ödemeleri yapıyor,  sadece küçük bir program çalıştırmayla hemde... Sitede programın farklı, kompleks algoritmaları; tüm kullanıcıların program çalıştıran bilgisayarların işlemcileri yardımcıyla çözümlemesinin yapıldığını ve bu hizmetin karşılığı olarak da kullanıcılara ödeme yapıldığı açıklanıyor. Sizce risk alıp, yatırımı arttırmaya değer mi ?

Ödeme kanıtları yerine, kendi konusunda, konu ile ilgilenen herkese sormuş olsaydınız, daha çok dikkat çekerdi.
Ödeme kanıtları alanına hiç bakmayan bile var. Hızlıca hayırlı olsun yazıp ( hatta kopyalayıp) geçen de.

Daha önce paylaştığınız üzere, daha dikkat çeken bir ödeme rakamı olması dikkatimi daha çok çekti.

hakanatik01

Tercih sizin ama madem bizede sordunuz bu konuda fikrimi yazayım.Bu tarz bir sitemin yatırım istemesi bana saçma geliyor Hem benim işlemcimi kullanıp hem neden benden para istiyor ki? diye düşünürüm ,daha çok kullanmak isterse işlemcimi ramimi benim daha para istemem lazım gibi geliyor.dediğinzie göre %10 kullanıyorsa derimki %20 kullan 1$ veriyorsan 2$ ver ,ki thread alımında bu kulanımın ve Pcnizin daha çok yorulması gerek mantık olarakta;Bana yatırım mantıklı gelmez PCyi kiralayan biziz onların bize yatırım yapması lazım :) nokta dahada yazmam :) vakitte parada PC de sizin top sizde  :P

ilovelanur

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 14 Temmuz 2013, 18:54:59
Tercih sizin ama madem bizede sordunuz bu konuda fikrimi yazayım.Bu tarz bir sitemin yatırım istemesi bana saçma geliyor Hem benim işlemcimi kullanıp hem neden benden para istiyor ki? diye düşünürüm ,daha çok kullanmak isterse işlemcimi ramimi benim daha para istemem lazım gibi geliyor.dediğinzie göre %10 kullanıyorsa derimki %20 kullan 1$ veriyorsan 2$ ver ,ki thread alımında bu kulanımın ve Pcnizin daha çok yorulması gerek mantık olarakta;Bana yatırım mantıklı gelmez PCyi kiralayan biziz onların bize yatırım yapması lazım :) nokta dahada yazmam :) vakitte parada PC de sizin top sizde  :P

Piyasada onlarca site var ve hiç biri bize 1 ayda yatırımsız 30$ anında ödemeyle kazanma şansı vermiyor. Sitenin onbinlerce üyesi olduğunu düşününce çok sağlam bir sermaya gerektiriyor. Kazancın programa bağlı olması virüs, hack vs. şüphesi uyandırıyor ancak güvendiğim AVG ile herhangi bir tehdit bulamadım. Bulana da rastlamadım.

Vurgu yaptığınız bazı noktalar için site Admin'lerine Ticket açtım geri dönüş bekliyorum. Dediğiniz gibi 1 Thread ile de 50 Thread kullanılmasında işlemci aynı oranda kullanılıyor. Bazı noktalarda soru işareti var evet haklsınız ama bana Neo, Clix, HYIP siteleri ne kadar risk taşıyorsa buda o kadar taşıyor gibi geliyor.

Görüşünüz için teşekkür ederim...

hakanatik01

Alıntı yapılan: ilovelanur - 14 Temmuz 2013, 19:40:06
Dediğiniz gibi 1 Thread ile de 50 Thread kullanılmasında işlemci aynı oranda kullanılıyor.
dediğim tam tersi bu konuda ,1 thread ile 50 threadın harcayacağı CPU ve Ram miktarı aynı olamaz diyorum ben :) En basitinden chrom yada firefoxtan örnek vermeye kalksak,ilk açıldığı anla sonradan açacağınız her sekme için belli miktarda ramden gitmeye başlar ne kadar çok sekme açarsanız  o kadar çok Ram ve CPU yiyecektir ,bu programın mantığındaki threadlarında sekmeden farkı yok bence;Ne kadar çok thread olursa o kadar çok sistem kaynağına ihtiyaç duyulacaktır;Sisteminiz güçlüyse sorun olmaz ama düşük sistemlerde yavaşlama görülebilir...

boştaki pcden deneyecektim +1 bu arada ama bana onay kodu göndermedi bir türlü AVEA ile ilgili bir sorunmu acaba :)

abcb

Ben vodafone'dan istedim, anında gönderdi, avea ile ilgili olabilir
Bilgisayarda hiçbir yavaşlama olmuyor, tabi bende 1 thread var  :)

bekeli

hakanatik01

Alıntı yapılan: abcb - 15 Temmuz 2013, 00:38:20
Ben vodafone'dan istedim, anında gönderdi, avea ile ilgili olabilir
Bilgisayarda hiçbir yavaşlama olmuyor, tabi bende 1 thread var  :)
Teşekkürler modum avea olmuyor sanırım,3 farklı avea ile denedim :P :)) ticket attım manuel onayda varmış sanırım 48 saat bekleyeceğiz cevap için :)  Thread'ın hemen aktif oldu mu  bazı arkadaşlar yazmış 1 aydır aktifleştirmediler vs. şeklinde...

richman

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 15 Temmuz 2013, 23:00:45
Teşekkürler modum avea olmuyor sanırım,3 farklı avea ile denedim :P :)) ticket attım manuel onayda varmış sanırım 48 saat bekleyeceğiz cevap için :)  Thread'ın hemen aktif oldu mu  bazı arkadaşlar yazmış 1 aydır aktifleştirmediler vs. şeklinde...

Bizimde evdeki herkes avea :D Bendede olmuyor bir şey denedim olursa bilgilendiricem olmassa ticket oda olmadı numara bulucaz artık :D