Soner Coca-Cola Ödemeleri (SCAM)

Başlatan hakanatik01, 13 Temmuz 2013, 15:13:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

arshi

Sizin hanenin nüfus kaç birader :P

hakanatik01

Yemekteydim :P Aile değilde aşiret diyelim :P kutu kola olaydı o zaman fenaydı :P kafelere haber saldım onlarda kutu kola kullanıyorlarmış :P 300puana çok güzel bir kulaklık beğendim onu alıcam sanırım :P

ElisaMcCline

Yuh la, her gün 2 tane de açılır mı 2.5 luktan :D
Biri beleşe geliyor diye döküyomusun ne yapıyosun :D

bekeli

Hayırlı olsun Hakan ;)

Aşiret boyu kana kana içesiniz diye tüm bu kampanyalar zaten :) Yalnız dikkat et, sağlık da önemli :D

hakanatik01

Ben öyle çok  içmiyorum; ailecek 2 güne 1 alırız ama ben çaycıyım :) 2-3 günde 1 bardak belki içerim,aramam hiç öyle çay olsun yeter çaysız duramayorum bir tek :)

Sizlerinde içmesine gerek yok önemli olan kapaklardaki kodlar, bugünkülerden sadece 1'ini ben aldım onuda elisa hoca söyleyince birde üzgün işareti yapınca bende üzüldüm :P  saat 11miydi 12miydi neydi öyle gittim aldım onuda sonere attım gerisini topladım :P :) denk gelirseniz bence sizde toplayın yoksa kapaklar boşa çöpe gidiyor  :) 2,75 veren vardı bugün piyasada dolardan çok artış gösteriyor :P :))

bekeli

Yalnız Hakan,
Arkadaşın ismini felan sileydin iyiydi..
Bi öncekinde silmiştin aslında.
Artık tüm kapak piyasasını ele geçiren kişiyi herkes öğrensin, bilsin istedin herhalde :))

hakanatik01

yok beya bu arkadaşımız  değil piyasayı eli geçiren birde ne kadar verilirse verilsin güven öncelikli :) biri 3tl veriyom dese verecek değiliz :P :) sileyim bakalım :) Gerekirse isimleri tek tek açıklarım :P :))

enderege

Hakan; Cola fabrikasından sırf kapak mı alıyorsun birader?

Hayırlı olsun. :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

Fotoşokla kendim yapıyorum kapakları :P

Bu kapakta miyop olma pahasına kodu bana yollayan değerli dost güzel insana [yok la o kadarda değil tamam abarttım ] teşekkür ettim kısaca :P :) isim verip reklam yapmayayım ama anlayan anlamıştır da :P :))

ikose

Dede'den   ???  gelen hediyen ve karşılığında aldığın ödeme hayırlı olsun Hakan  ;)

Not = Cola zararlı, dedelere hepten zararlı imiş :))