Finansbank.enpara.com/ ENCARD....

Başlatan hakanatik01, 23 Temmuz 2013, 00:30:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Evet en mantıklısı bu görünüyor kimse zaten paypalında bulunan para ile yatırım yapamaz onaylı olsa bile yurtdışı alışverişler içinde paypaldan yapılan işlemler kredi kartından çekiliyordu ;

Sizin yapmanız gerken Paypal Bakiyenizi Encard'ınıza(bankamatik olarak ) çekmek.daha sonra 20$ınız,Tl'ye dönüşerek gelecektir oda diyelim 50tl yapıyor sizin yatırım düşündüğünüz yerde 100tl ise 50tl daha ekleyin kartınıza gidip üyelik alın.

(kredi kartına çekin demeyin yoksa 7,5tl gider bankanıza çekerkende her ne kadar encardın üstünde isim soyisim yazmasada banka da isim ve soyisminiz var o yüzden paypal adınızla banka hesap adınız aynı olmalı bunuda unutmayın misal finansbank adım:gelir soyadım:kapısı  ise paypaldaki adımda :gelir soyadım:kapısı olmalıdır sizde bu durum yoksa bankaya çektiğinizde paranız gelmez 10tl keser paypalda hesap ücreti olarak paranızı 10tl eksik olarak geri yükler bilginiz olsun o yüzden bankaya çekerken en önemli adım paypal-banka ,ad-soyad uyuşması ve tabiki doğru IBAN girmiş olmanız :) )

neon

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 19 Haziran 2014, 16:19:47
Evet en mantıklısı bu görünüyor kimse zaten paypalında bulunan para ile yatırım yapamaz onaylı olsa bile yurtdışı alışverişler içinde paypaldan yapılan işlemler kredi kartından çekiliyordu ;

Sizin yapmanız gerken Paypal Bakiyenizi Encard'ınıza(bankamatik olarak ) çekmek.daha sonra 20$ınız,Tl'ye dönüşerek gelecektir oda diyelim 50tl yapıyor sizin yatırım düşündüğünüz yerde 100tl ise 50tl daha ekleyin kartınıza gidip üyelik alın.

(kredi kartına çekin demeyin yoksa 7,5tl gider bankanıza çekerkende her ne kadar encardın üstünde isim soyisim yazmasada banka da isim ve soyisminiz var o yüzden paypal adınızla banka hesap adınız aynı olmalı bunuda unutmayın misal finansbank adım:gelir soyadım:kapısı  ise paypaldaki adımda :gelir soyadım:kapısı olmalıdır sizde bu durum yoksa bankaya çektiğinizde paranız gelmez 10tl keser paypalda hesap ücreti olarak paranızı 10tl eksik olarak geri yükler bilginiz olsun o yüzden bankaya çekerken en önemli adım paypal-banka ,ad-soyad uyuşması ve tabiki doğru IBAN girmiş olmanız :) )

Hayırlı olsun kartınız. Güle güle kullanın.  :) Ben de başvurmayı düşünüyorum.  Benim sormak istediğim Enpara kart almak için bankada bir hesap açtırmak ( vadeli veya vadesiz ) zorunlu mu  ??? Herhangi bir hesap açtırma limiti var mı. 50 TL  veya 100 TL gibi  ???  İkinci olarak; hesap yükseltirken dediğiniz gibi enpara karta para yükleyip o yüklediğimiz para ile hesap yükseltebiliyoruz. Peki yüklediğimiz bu paraları ATM lerden nakit olarak çekebiliyormuyuz diğerlerinde olduğu gibi  ???  Ayrıca IBAN nosu ile Paypal ı aktif ettiğimizde; Paypal dan hesaba para aktarımların da ve ATM lerden nakit çekimlerinde 0 kesinti oluyor değil mi  ??? Son olarak, kartı vermeye geldiklerinde IBAN nosu nu bize söylüyor mu görevli arkadaşlar.  Soru biraz uzun oldu ama  :) Cevaplar için şimdiden teşekkürler  :)

hakanatik01

Alıntı yapılan: neon - 02 Ağustos 2014, 10:59:41
Hayırlı olsun kartınız. Güle güle kullanın.  :) Ben de başvurmayı düşünüyorum.  Benim sormak istediğim Enpara kart almak için bankada bir hesap açtırmak ( vadeli veya vadesiz ) zorunlu mu  ???
Hayır sadece İnternetten başvur evine kadar getiriecekler sana sunum yapıcaklar ufak hediyeler verecek oldu bitti ,Bankaya gitmene gerek yok hatta bankaya gitsen olurmu onu bilmem şubesiz bankacılık ya :)

Herhangi bir hesap açtırma limiti var mı. 50 TL  veya 100 TL gibi  ??? 
Hayır
Alıntı yapılan: neon - 02 Ağustos 2014, 10:59:41İkinci olarak; hesap yükseltirken dediğiniz gibi enpara karta para yükleyip o yüklediğimiz para ile hesap yükseltebiliyoruz.
Evet

Peki yüklediğimiz bu paraları ATM lerden nakit olarak çekebiliyormuyuz diğerlerinde olduğu gibi  ???
Evet Finansbankın ATM'lerinden oluyor diğer ATM'lerde ufak bir ücret alıyor ama bunu çoğu banka yapıyor zaten :)

Ayrıca IBAN nosu ile Paypal ı aktif ettiğimizde; Paypal dan hesaba para aktarımların da ve ATM lerden nakit çekimlerinde 0 kesinti oluyor değil mi  ???
Evet herhangi bir kesinti yok;

Son olarak, kartı vermeye geldiklerinde IBAN nosu nu bize söylüyor mu görevli arkadaşlar. 
Bunu söylemelerine gerek yok zaten her işini internetten hallediyorsun zaten şubesiz bankacılık o yüzden interneti çok sık kullanırsın bence oradaki menülerde yazıyor yok ben internete girmem dersen  zaten paypalını onaylatacaksan bunnu için kartına 5tl gibi bir şey yatırman gerek ki paypal bunu çekip tekrar hesabına atsın sen olduğunu teyit etsin işte bu parayı yatırmak için ATM'ye gittiğinde ordaki ekrandada kocaman IBAN no yazıyor ;)

universitely76

Hayırlı olsun kartınız. Güle güle kullanın.  :) Ben de başvurmayı düşünüyorum.  Benim sormak istediğim Enpara kart almak için bankada bir hesap açtırmak ( vadeli veya vadesiz ) zorunlu mu  ??? Herhangi bir hesap açtırma limiti var mı. 50 TL  veya 100 TL gibi  ???  İkinci olarak; hesap yükseltirken dediğiniz gibi enpara karta para yükleyip o yüklediğimiz para ile hesap yükseltebiliyoruz. Peki yüklediğimiz bu paraları ATM lerden nakit olarak çekebiliyormuyuz diğerlerinde olduğu gibi  ???  Ayrıca IBAN nosu ile Paypal ı aktif ettiğimizde; Paypal dan hesaba para aktarımların da ve ATM lerden nakit çekimlerinde 0 kesinti oluyor değil mi  ??? Son olarak, kartı vermeye geldiklerinde IBAN nosu nu bize söylüyor mu görevli arkadaşlar.  Soru biraz uzun oldu ama  :) Cevaplar için şimdiden teşekkürler  :)

Enpara kullanıcısı olarak elimden geldiğince cevaplayayım sorularını ;)

Öncelikle Enpara/Encard zaten bir banka hesabıdır, Finansbank Enpara tarafından adınıza açılmış ön ödemeli (içerisine attığınız tutar kadar harcama yapabildiğiniz) bir hesaptır. Aldığınız Enpara kartı da o hesaba bağlı çalışır, o yüzden evet hesap açmak zorunludur.

Hiçbir aşamasında herhangi bir limit söz konusu değildir, en basit olarak cebinizdeki cüzdan gibi düşünün, ne kadar para olursa o kadar harcarsınız. Hesabı açarken de bir şart/limit yok.. bankaya bile gitmenize gerek yok, arayıp çağırmanız gerekiyor sadece..

PayPal hesabınıza tanımlamış olduğunuz Enpara kartınızla PP hesabınızı onaylı hale getirebilirsin, bunun için Enpara hesabında 3 TL olması yeterli, PP bu tutarı Enpara hesabından alıp PP hesabına aktararak PP hesabını onaylı hale getirir..

ATM'den para çekimleri diğer bankalarla aynı prosedürde işleniyor, herhangi bir komisyon/kesinti yok (Finansbank ATM'lerini kullanmanız gerekiyor)

IBAN numarası zaten kartının üzerinde yazıyor, söylemelerine gerek yok :)

Umarım tüm soru işaretlerine cevap olur bu yazı :)
Şu sıra imzasız'ım...

fzthkurmaz

istediğin tüm bilgileri 30 sn de bağlanabildiğin müşteri hizmetlerinden alabiliyorsunuz internet kullanmazsanız iban , şube kodu felan ben aldım 1 kere kaydettim alın nolur nolmaz lazım oluyor . enpar tavsiye edrim çok başarılı sistem finansbank çok sıkıntılı bir banka ama enpara operasyonu başarılı.

bol kazançlar

universitely76

Ben oyalana oyalana yazıp, arada telefon görüşmeleri yaparken GK'nın gelmiş geçmiş en aktif modu tarafından cevap verilmiş zaten :)
Şu sıra imzasız'ım...

neon

Herkese teşekkürler açıklamalar için  :) Şimdi kayıt formunu doldurmaya başlıyorum  :) 04.08.2014 tarihinden itibaren kartımı teslim edeceklermiş  :) IBAN numaramı da verdiler  :) İşlemler de gayet basitmiş  :) e daha ne olsun  (dns)

Veeee bu da kartım 05.08.2014 te kart elime ulaştı :)

[spoiler][/spoiler]

hakanatik01

Alıntı yapılan: universitely76 - 02 Ağustos 2014, 12:45:25
Ben oyalana oyalana yazıp, arada telefon görüşmeleri yaparken GK'nın gelmiş geçmiş en aktif modu tarafından cevap verilmiş zaten :)
:P :D (dnsz) (dnsz) yapayım :P
Aslında forum sistemini şuna benzetmek lazım benim gözümde forumu ayakta tutan iki temel var elisa hoca ve enderege hoca diğerleri önemli değil değişebilir :P (ben hariç daha napayım beya (gyk) ) :D;

Elisa hoca Windows işletim sistemi o olmazsa sistem çöker zaten hiçbişi çalışmaz ,Enderege hoca sessiz sedasız çalışan ama en önemli işi yapıp sistemi koruyan antivirüs programımız o olmazsa elisa hoca zorda kalır bir süre sonra çöker :P  ,diğer modlarda işte windows üstünde çalışan yeri geldiğinde çalışan programcıklar nasıl benzetme beee buda mı gol değil ? gol mü samet ? adminliğin kapıları sonuna kadar aralandı mı ? 10 arkadaşa saygılar bizden  (gyk) :D

encard güzel bende çok memnunum hiç üzmedi daha hep böyle gider umarım :P :D

ElisaMcCline

Açıklayıcı bilgiler için teşekkürlwer arkadaşlar :) :y
Bir çok kişinin sorunu bu, çok faydalı olacaktır :)

neon

Encard ı payza, Egopay ve Scrill de onaylatmak istediğimde; '' encard ınızı kullanmak istediğiniz platformun, banka kartları ile alışverişi destekleyen 3D secure altyapısı olmadığı için işleminizi gerçekleştiremiyorsunuz '' şeklinde bir uyarı geliyor  ??? Bu işlemcilere Encard ı nasıl onaylatabilirim   ???

Payza dan bu şelilkde bir e mail geldi. Bu kartımın onaylandığı anlamına mı geliyor  ???