The-Bux Reklam Kampanyası - bekeli

Başlatan bekeli, 24 Temmuz 2013, 15:20:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bekeli - 24 Ekim 2013, 16:56:53
Büyük ihtimalle UniqueHero'nun ineceği fiyatlara inemeyeceğim için konuyu kilitleyebilirsiniz hocam. Böylece aynı isimde iki konu olmamış olur :D Zaten işler kesattı. Gelen giden yoktu dükkana :)

Kalsın yahu, ala alaa :)
Ne tekelci çıktın sen be yaw :D ben olmuyorsam başkası olsun, ama ille de tekel olsun diyor, adama bak yahu :))

Uniquehero

hocam benim ineceğim fiyatta yaklaşık sennkilerle aynı sayılır dursun olmadı sırayla reklam verdiririz bir senden bir benden :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Uniquehero - 24 Ekim 2013, 17:05:18
hocam benim ineceğim fiyatta yaklaşık sennkilerle aynı sayılır dursun olmadı sırayla reklam verdiririz bir senden bir benden :D

Adam işler kesat diyor, sen de zebil/millet sıradaymış gibi, bir de sıraya koyuyorsun :))

fkork

hehe, ben de konu açacam, "the-bux a reklam vermek istiyorum, açık arttırma..." :D

Uniquehero

belli mi olur belki reklam patlaması yaşanır :D

bekeli

Arkadaşlar,
Malumunuz GelirKapısı yatırım grubu olarak Adzpot sitesi için reklam çalışmaları yapıyoruz.

Bu bağlamda bir teklifim var.

Eğer ana hesabımızın reklamını blogunuzun en üstüne koyarsanız ve The-bux'ta blog reklamı vermek isterseniz %60 indirim yapacağım.

Şu anda 25 dolara satılan günlük reklamı yukardaki şartı kabul etmeniz durumunda 10 dolara sizin adınıza verebilirim ;)

Bilgilerinize..

tolgacan86

başkan bizi diskoya götürrrrrrr :D  (p)  (p)  (p)

bekeli

ýrmakk

Bekeli hocam ben kampanyadan yararlanmak istiyorum hem gruba da destek olmuş olurum.Hocam elimde malesef payza yok paypal kabul ederseniz parayı grup için göndermiş olduğunuz mail adresinize mi göndeyim ?

bekeli

Alıntı yapılan: ırmakk - 11 Kasım 2013, 11:26:47
Bekeli hocam ben kampanyadan yararlanmak istiyorum hem gruba da destek olmuş olurum.Hocam elimde malesef payza yok paypal kabul ederseniz parayı grup için göndermiş olduğunuz mail adresinize mi göndeyim ?

Teşekkürler Irmak ;)
Evet, aynı adrese gönderebilirsiniz.
Reklam için de;
Reklamın başlığı,
Açıklaması,
Blog adresiniz gibi bilgileri PM ile atınız.

Benim reklam halen aktif ve şu ana kadar 18 bine yakın hit almış ;)