Blog reklamcıları takımı :P

Başlatan bekeli, 27 Temmuz 2013, 01:31:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 30 Temmuz 2013, 00:39:26
Elisa hoca da 1 sende 2 tanemi reklam vardı ? senin blogtaki Ptcsolution ile inncourent arasında kalan reklam boş bende tıklanmıyor Soldakine tıkladım;

Boş değil normalde arada öyle gözüküyor olabilir.
Soldakine tıklasanız da olur sorun değil.

Teşekkürler, senden de blog adresi bekliyorum.

@ikose, teşekkürler ;)

Edit: Bu arada şu anda benim blogun reklamı hiçbir yerde dönmüyor.
Dün hiç tık gözükmüyor. Bugün 1 tık gözüküyor. Reset saati 00:00 .
Geç işleniyor olabilir, bilemedim.

hakanatik01

Şimdi ortadaki de çıktı ama hata verdi bende ;
tıkladığım buydu 
[spoiler]hangi para sahte;

http://ad.yieldmanager.com/support/click_error.html
ama açılan sayfada sadece bu yazdı;
Not Found[/spoiler]

Bu arada blogumu sık kullanılanlar olarak kullandığımı söylemiştim aktifleştirince listeye ekleriz şimdilik sizin bloglardakilere tıklama yaparım;

Gene tıkladım bu kez oldu sanırım  :) Senin ortadaki problemli gibi 2-3 defa tıkladıkmı açıyor :P

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 30 Temmuz 2013, 01:17:13
Gene tıkladım bu kez oldu sanırım  :) Senin ortadaki problemli gibi 2-3 defa tıkladıkmı açıyor :P

Boşver zorlama o kadar :)
Problem benden değil, reklamı verenden kaynaklanıyor. Biz direkt verilen scripti koyuyoruz oraya.
Dediğim gibi önemli değil.
Sen blog adresini gönder, tıklayalım bizde..

hakanatik01

Blog için acelem yok daha sitelerimi netleştirmedim şimdilik sık kullanılanlar olarak kullanıyorum öyle 1-2 yerde reklam vermeden dediğinişz gibi  dikkat çekebilir biraz aktifleşsin öyle ekleriz benim blogu listeye :)

Coulers79

20 gün oldu sanırım bilgisayarımdan gelir kapısına giremiyordum. Forumda yoksam PC'de veya nette sorun var demektir.
Bende bir blog var içinde adsense reklamı var. Bir kaç konuya ve 2 tane reklama tıklamak yeterli.

bekeli

Alıntı yapılan: Coulers79 - 30 Temmuz 2013, 01:30:46
20 gün oldu sanırım bilgisayarımdan gelir kapısına giremiyordum. Forumda yoksam PC'de veya nette sorun var demektir.
Bende bir blog var içinde adsense reklamı var olur mu? Gelir kapısı bannerını nereden bulacağız, hazır var mı?

Hocam bizim için sorun olmaz da. Adsense sıkıntı çıkarabilir. Bilginiz olsun..
Banner kodunu vermiştim ama arada kaynamış olabilir. İlk mesaja ekliyorum şimdi.

Coulers79

Senin siteden buldum onu da, tam olarak hangi reklamlara tıklayacağız onu anlamadım.

bekeli

Alıntı yapılan: Coulers79 - 30 Temmuz 2013, 01:36:20
Senin siteden buldum onu da hangi reklamlara tıklayacağız onu göremedim.

[spoiler]GelirKapısı'nda ana sayfada iken en aşağıda, benim blogda solda ödeme kanıtlarının altında adChoices reklamlarına tıklayacaksınız..[/spoiler]

ýrmakk

Forumun sadece 728*90 bannerı mı var  ??? bana 300*250 lazımdı da :D Eğer yoksa problem değil

bekeli

@ırmakk arkadaşımız PM ile blog bilgisini gönderdi.
İlk mesaja ekliyorum adresini..