yeniyim yardımlarınız lazım esirgemeyin lütfen...

Başlatan rasimekip, 29 Temmuz 2013, 00:17:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

yok oraya baktım ayın 26sıymış o uyarı baya heycan yaptım :P

task yoksa şöyle der neoda
There are no tasks currently available. Please check back later!

Offer>>minijob dediğinizde task varsa görürsünüz  ve yapmak istediğiniz taska tıkladığınız da deneme modu çıkar bunu belli bir yüzdeyle geçerseniz [çoğunlukla %75tir sizden istene başarı oranı] göreve başlarsınız;

kabaca Tasklarda; sizden derki git bana şunun telefonunu bul ,git bana resmi sitesini bul,adresini bul v.s. tarzındadır;

abcb

Forumumuza hoşgeldin Rasimekip  :)

Pasını aldım Hakan, teşekkürler  :) Elisa Hocam'ın da bahsettiği gibi görev geldiği zaman uyarı yaparız, uyarıda taskın nasıl yapıldığına dair konu linki de olur, elimizden gelen yardımı yapmaya çalışırız  :)

rasimekip

anladım peki sizin dediğiniz eklenti tasklarıda alarm calıyo mu :D

abcb

rasimekip

fanslave ne kadar güvenilir peki hocam sürekli başında durduğum için orda ortalama 1euro kazanıyorum ama su ana kadar almadım hiç pp ile ödeme yaptıklarını okudum pp varsa sorun yoktur dedim devam ediyordum sizce devam edeyimmi yoksa neobux ve probux a mı baslayım ?

hakanatik01

task için abcb alert var onu hiçbiryerde bulamazsınız :))

Alıntı yapılan: rasimekip - 29 Temmuz 2013, 01:31:13
fanslave ne kadar güvenilir peki hocam sürekli başında durduğum için orda ortalama 1euro kazanıyorum ama su ana kadar almadım hiç pp ile ödeme yaptıklarını okudum pp varsa sorun yoktur dedim devam ediyordum sizce devam edeyimmi yoksa neobux ve probux a mı baslayım ?
Devam et :) bende yeni ödeme istedim 15-20 güne geliyormuş ödemeler ağustos gibi tarih verdi dur girip bakayım ne zamana kadar öderim demiş :P  ödeme yapıyor yani fanslave ;)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: rasimekip - 29 Temmuz 2013, 01:31:13

Fanslave de sorun yok.. Hatta günde 1 Euro mu ? siz burada nasıl kazanıldığını anlatın :D

bu arada, neobux, probux  ??? siz bu bilgileri nereden aldınız çok merak ettim :)

rasimekip

gezerken gezerken merak ettikçe çıktı karsıma evt günde 1 euro kazanıyorum hesap 2kere bloklanıyo biri 6 saat biri 17 saat o ikisi arasında face ve twitterdan takipçi kazanıp arkadas ekliyorum fanrank artıyo fan rank arttıkca reklamı daha cok veriyolar yada bana öyle geliyo günde 1euro yu buluyo yani kazanç

hakanatik01

refi ve arkadaşı çoktur belkide 1euro güzel para :) fanrank kaçsın ? ve sorması ayıp kaç euro oldun şuanda 15günde bir ödeme yapması zor biraz fanslave'in :P
will be paid before 2013-08-16 benimde ödeme 16sına kadar gelicekmiş buradan; :P

rasimekip

daha hiç almadım fanrank9 bakalım işte biriksin öyle çekeyim diyorum

http://www.probux.com/tasks.php task dediğiniz böyle bişey heralde