Gelirkapısı ailesi kaçta yatıyor ? :g

Başlatan Metilli, 01 Ağustos 2013, 03:21:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

Coulers79

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 08 Aralık 2013, 15:52:59
Esas bomba buymuş, hey gidi Zeki Müren. Var mı söyleyebilen?

Ehehe, bu kayır alınan görüntüyü televisyonda zaten seyretmiş az kişiden biriyim sanırım :)
Annemle uzun süre bu tekerlemeyi söylemek için bayağı bir uğraşmıştık :D

Coulers79

Esasında Adile Naşit için kırmızı kafaların yakışmayacağını yazacaktım ki Zeki Müren'i görünce unuttum.
Bu büyük sanatçılar karşısında IP'm bile dayanamamış kendini yenilemiş. Saygı ve rahmetle anıyorum.

¸ . • ° ¸ . • °     (spk)     :y     ° • . ¸ ° • . ¸

yingyang16

Zeki Müren'nin bu programını annem ile izlemiştim ... Bu tekerlemeyi Annem söyleyebiliyordu :)

Annem Zeki Müren hayranıydı ,özel olarak mezarını ziyaret  edip dua etmiştik  :'(

Zeki Müren dinlemek bana annemi hatırlatıyor ve sol yanım acıyor :'(

Annemin ve Zeki Müren'in mekanı cennet olsun  O:-)

enderege

Alıntı yapılan: YingYang - 08 Aralık 2013, 18:04:11

Amin.

Bir hatırlatmada ben yapayım. Bazılarımız biliyordur ama, Zeki Müren Türkçeyi en iyi kullanan ve konuşan bir isimdir.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

abcb

Alıntı yapılan: YingYang - 08 Aralık 2013, 18:04:11

Amin Hocam  :)

Ben 7-8 yaşlarındayken ailemle Bodrum'a gittiğimizde Zeki Müren'le tanışmıştık, babam elini öpmemiz için o kadar çok ısrar etmişti ki
Deniz kenarında şezlonguna oturmuş, makyajı, kocamaaan güneş gözlüğü, kalın kalın belki on tane kolyesi, askılı kıyafeti ve tüylü şalıyla onu görünce korkmuş, bir süre yanına yaklaşamamış ve elini öpmemiştik ama o kadar çok sevmiştik ki uzun süre yanından ayrılmamıştık, bize orda şarkı da söylemişti
Çok asil, çok zarif, çok kibar birisydi, yalnız başına koca evinde öldü garibim, birkaç hizmetçisinden başka yanında kimse yoktu, ancak öldükten sonra cenazesinde onbinler toplandı, ölmeden önce doğru düzgün kimse evinde onu ziyarete bile gitmedi  :'(
Ne yazıkki birçok şeyin kıymetini kaybedince anlıyoruz Zeki abim  :'(

6il9in

Gelirkapısı yahu gidip yatsanıza (d)

Bu saatte ayakta ne işiniz var :D

Coulers79

[spoiler]Çalışmadığım zamanlar gün bazen 36-40 saat, geceye mi denk gelir sabaha mı bilinmez.. :PP Geçen bir işim vardı,
2 gün içinde yattım. Kalktım ve sonraki uyku saatine kadar yine bir 36-40 saat daha denk geldi. Gün hesabı yaparsan
4-5 günde bir kere yattığım için bugün 5. gün sanki o işi dün yapacakmışım gibi oldum.  -:)) 
[spoiler]Edit her daim: Neyi unuttun derseniz malum iş (lap-top).  :))[/spoiler] [/spoiler]