İnternetten para kazanma

Başlatan CHeLeP, 13 Eylül 2011, 17:05:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kadir5500

blogger açtım fakat adsense reklamları çıkmadı nedeni nedir sizce ?

sterkamed

adsense nin çıkması için 6 ay beklemen lazım kardeş, o kadar beklemek istemiyorsan adsense aktif butonu bloger satanlar var onlardan 5-10 tl ye bir tane alıp başlayabilirsin bende öyle yaptım

f1b0n4cc1

omerfaruk5

Selamünaleyküm arkadaşlar , konuyu nereye açacağımı bilemedim buraya açtım kusuruma bakmayın.

Payza malesef hesabımı sınırladığı için Trafficmonsoon'u bıraktım.  Bir site için o kadar uğraşamam.

Trafficmonsoondan sonra en kazançlı PTC sitesi sizce hangisi?

Lespuxx

Hocam yatirimsiz kazanc istiyorsaniz. Bitcoin faucet konularina bakabilirsiniz. Kesinlikle ptclere gore daha rahat ve daha fazla kazanc elde edebilirsiniz.

omerfaruk5

Alıntı yapılan: Lespux - 21 Ocak 2016, 16:55:20
Hocam yatirimsiz kazanc istiyorsaniz. Bitcoin faucet konularina bakabilirsiniz. Kesinlikle ptclere gore daha rahat ve daha fazla kazanc elde edebilirsiniz.

Tavsiye ettiğiniz  bir konu varmı. (Ödeme Sadece Paypal ve Bitcoin olmalı)
Yatırımlı kazançda olabilir ama karşılığını alabileceğim bir site olmalı.

Lespuxx

Forumumuzun bitcoin konusu altinda merak ettiginiz her bilgiye ulasabilirsiniz. Yardimci olabilecegim birsey olursa bende yardimci olurum. Bitcoinizi sanal cuzdaninizda biriktirdikten sonra yine forumumuz araciligi ile isteyen arkadaslara paypaldan odemeyi alarak satis yapabilirsiniz.

omerfaruk5

Alıntı yapılan: Lespux - 21 Ocak 2016, 17:04:37
Forumumuzun bitcoin konusu altinda merak ettiginiz her bilgiye ulasabilirsiniz. Yardimci olabilecegim birsey olursa bende yardimci olurum. Bitcoinizi sanal cuzdaninizda biriktirdikten sonra yine forumumuz araciligi ile isteyen arkadaslara paypaldan odemeyi alarak satis yapabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim , şu bitcoin işini iyice bir öğreneyim :)

Not: Başka önerebileceğin güzel kazançlı PTC Sitesi varmı? (PAYPAL ÖDEMELİ)

ikose

Ayuwage , clixsense ( task ve anket yapabilecek vaktiniz var ise ) , Magical mailer
bunların ortalama kazancı 0,20 altına düşmez
günlük kazancı düşük olan ( 0,02-0,03 arası) Feclix-Crisclix-Heedyou

Lespuxx

Bayadir ptc konularini takip etmiyorum. Cok bilgim yok :)
Kolay gelsin. :)