İnternetten para kazanma

Başlatan CHeLeP, 13 Eylül 2011, 17:05:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Athkaraye

Az kazandırır ama recyclix sitesine yatırım yapabilirsiniz.

Futurenet

Alıntı yapılan: acrossfire - 14 Mart 2016, 19:01:42
Bi kara geçelimde gerisi kolay :D
Bu formda network sitelerine yazdığım konu var para kazandıran facebook diye ona da göz atın ücretli ücretsiz yapılır

acrossfire

İyi günler öncellikle :) .

mmm Turkey sitesine bi miktar para yatırmayı düşünüyorum fakat site ne kadar daha hizmet vermeye devam edecektir ? .

gkhan08

Alıntı yapılan: acrossfire - 15 Mart 2016, 15:04:34
İyi günler öncellikle :) .

mmm Turkey sitesine bi miktar para yatırmayı düşünüyorum fakat site ne kadar daha hizmet vermeye devam edecektir ? .

Bu konuda kesin bir bilgi veren olursa kesinlikle inanma :) Ne kadar hizmet verebilceğini kimse bilemez. Ama daha iyiye gidiyor diyebilirim.Senin için önemli olmayan miktarla katılmanızda fayda var.

fzthkurmaz

gökhan arkadaşıma katılıyorum risk sizin yarında kapanabilir 10 yılda sürebilir üzülmeyeceğiniz miktarda giriniz

acrossfire

Alıntı yapılan: fzthkurmaz - 15 Mart 2016, 15:21:33
gökhan arkadaşıma katılıyorum risk sizin yarında kapanabilir 10 yılda sürebilir üzülmeyeceğiniz miktarda giriniz

Öğrenci olmasam yatırcağım miktar üzmezde öğrenci adama 1TL bile fazla para gözükür  ($$)

gkhan08

Alıntı yapılan: acrossfire - 15 Mart 2016, 15:25:16
Öğrenci olmasam yatırcağım miktar üzmezde öğrenci adama 1TL bile fazla para gözükür  ($$)

İler ki zamanlarda güzel bir teklif ile karşınızda olucam takipte kal :)

acrossfire

Alıntı yapılan: gkhan08 - 15 Mart 2016, 15:28:52
İler ki zamanlarda güzel bir teklif ile karşınızda olucam takipte kal :)

ne gibi hocam ?

gkhan08

Alıntı yapılan: acrossfire - 15 Mart 2016, 15:29:49
ne gibi hocam ?
İlerki zamanlarda ögrenirsin hocam :) Tabi reflerime sadece. O gün gelince konumda bilgi veririm.

SinneR38

Para kazanmak isteyen arkadaşları imzamda yer alan Turkey MMM e davet edebilirim sizleri sıkıntıya sokmayacak miktarla giriş yapabilirsiniz başta en azından denemiş olursunuz beğendiğiniz takdirde yatırımınızı yükseltebilirsiniz. Unutmayın bu hayatta hiçbirşeyin garantisi yoktur.