İnternetten para kazanma

Başlatan CHeLeP, 13 Eylül 2011, 17:05:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bugris - 19 Nisan 2016, 07:25:22
Hoş buldum.Benim merak ettiğim şey yeni başlayan birisi nerden başlayabilir?

Bu biraz da size ve yeteneklerinize bağlı.
Kimisi çok sabırlıdır, kimisinin harcayacak parası çoktur. Kimisi riski sever, kimisi iğneyle kazarak ne çıkarsa bahtıma der.
Kimisi hesap kitaptan anlar, herşeyi takip edip analiz yapar, kimisi de başlayayım ama hiç bulaşmayayım, oturduğum yerden gelmeyecekse ben o parayı ne yapayım der :)

Kim ne derse desin, hepsi aynı anda olmaz :)

@znrcn arkadaşımız yukarıda güzel siteler paylaşmış. Ancak benim için ise hepsi zor siteler :)
Zaten hayatın stresinden kaçtığım bu konularda ben kendimi çok zora sokmadan ve daha fazla risk alarak devam etmeyi tercih ediyorum.
Ama tek kuruş yatırmadan, bazı sitelerde benden daha fazla kazananlar var çünkü işin başına oturup benim yapamadığımı yapıyor adamlar :)

Yani paranızla mı yoksa becerilerinizle mi kazanacağınıza karar vermelisiniz önce.
Kesin kazanamayabiliyorsunuz bu sitelerden. parayla girdiğiniz yerden daha çok para kazanabilir yada paranızı kaybedebilirsiniz.
Becerilerinizle girdiğiniz yerden ise para kazanabilir ya da harcadığınız bir sürü vakti kaybedebilirsiniz :)

Ben vakti az olan ve üstelik beceriksiz olanlardanım :P :D
Bir task ya da anketin başına oturup 3dk tahammül edemeyince, maalesef olmuyor. E ben de artık zorlamıyorum :)

Sadede gelirsek, siz kimlerdensiniz ? :)

Futurenet

İnternette para kazanmak gerçekten sabır işi hep benimle dalga geçiyorlar ya oturup bir işte çalış vaktini harcama diye ben sevdiğim bir işi yapmak istiyorum evet şimdiye kadar bunun nasıl olduğunu merak ediyordum 4-5 yıl önce denemiştim ama vazgeçmiştim PTC sitelerine takılmıştım hatta iki buçuk ay sonra ödeme talep ettim ben 120$ alamadım o yüzden vazgeçtim fakat sonra tekrar internet üzerinden araştırma yaptım pes etmedim  şimdi adımda yazılı olan bir işi yapıyorum 14 ücreti 101 ücretsiz uyem var kazanıyorum az az  ben sosyal network yapmayı seviyorum. Ücretsiz işleri araştırıyorum özellikle yabancıları takip ediyorum dil bilmediğim halde bir çok insan ile konuştum iş konusunda burda benim gibi olan insanlara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Birgün ben de çok iyi kazananlardan olacağım buna inanıyorum. Sabretmek lazım kimse birden zengin olmaz. Adım adım ilerlemek gerekiyor. Bu forumu açan insanlara teşekkür ederim bu forumda elimden geleni yapmaya çalışıyorum yardımcı olmak için

BySuat

Yeni Başkayan arkadaşlar imzamdaki sitelere bakabilirsiniz. Kazandırdığınız paranın istediğinin bir kısmını yollarım. (a) +1

Futurenet

Hasan kardeş sen de benim gibi yenisin galiba konu tanıtımı burada yapılmıyor. Ve forum kuralları var istersen bir göz at sonra anlat

ibrhmsny

Coulers79

@hasan canbaz forumda telefon, e-mail gibi özel bilgiler vermek yasaktır. Ref linki de imzada, alınan ödeme ile kanıt konusunda ve ilk tanıtım konusunda tanıtan kişi hariç kullanmak da yasaktır.

ElisaMcCline

Ne gülüyorsunuz yahu, evet belki de KİROS da çıkmıştır :P

ibrhmsny

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 22 Nisan 2016, 17:31:35
Ne gülüyorsunuz yahu, evet belki de KİROS da çıkmıştır :P
Kirolar diye bir kabile vardı bunlar onlar mı  :DD

billionaire

Arkadaşlar ikili opsiyonu bilen bilir canlı döviz kurlarında 5-10-15 dakikalık alım-satım işlemi açabildiğiniz platform forex benzeri tabii temel olarak sadece neyse konuma döneyim ben bu işi bilenler muhakkak deneyimlemiştir

geçenlerde gezdiğim bir sayfada binary options robot adında bir şey gördüm

İlgili Link : http://www.optionrobot.com

İlgili Konunun Tanıltıldığı Türkçe Video : https://www.youtube.com/watch?v=1iSZVFZ4xpw

Benim sizlere sorum sizce bunun doğruluk payı ve geri dönüş payı nedir ?

250 dolar gibi çılgın bi depozitoyla kayıt alan brokerlarla anlaşmışlar gibi gözüküyor sizler bu konu hakkında bilgi sahibiyseniz lütfen benide aydınlatın..