İnternetten para kazanma

Başlatan CHeLeP, 13 Eylül 2011, 17:05:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bandanar

Yatırımsız acil değil diyorsan crowdflower gibi görev siteleri ve anket sitelerinden kazanabilirsin.

benyusuf

Biryerden Kazansam Biryere Yatırım Yaparım Yani a Sitesinden Alıp b Sitesine Yatırım Yaparım Ama Bu A ve B Sitesi Hangileri Olabilir ?

keyadam

Hocam safecapiye üye olup günde 3 cent kazanabilirsin ordan payeere atarsın.FaucetBoxdan 1 günde 50-60 kuruş vs kazanabilirsiniz mining sitelere üyeliğin yoksa yap şimdiden site belki kapanmaz birikir paran başlangıç için şimdilik bunlar geliyor aklıma

BySuat

En iyi tavsiyem imzamda olan clixsenceden anket ve task yapman bu sana bayağa kazandırır çok uğraşırsan aylık 150 tl yapabilirsin. gine imzam da olan ptc sitesi olan ayuwageden de haftalık 5$ kazanabilirsin. 60 tl de ayuwageden geldimi 150+60=210 yuvarlama aylık maksimum 200 tl kazanırsın.
Not: En yakın arkadaşım,sıra arkadaşım arasıra anket sık sıkta task yaparak 3 ayda 350tl biriktirmişti. hyperx cloud kulaklık almıştı sonunda  :DD

benyusuf

Alıntı yapılan: keyadam - 06 Haziran 2016, 21:17:12
Hocam safecapiye üye olup günde 3 cent kazanabilirsin ordan payeere atarsın.FaucetBoxdan 1 günde 50-60 kuruş vs kazanabilirsiniz mining sitelere üyeliğin yoksa yap şimdiden site belki kapanmaz birikir paran başlangıç için şimdilik bunlar geliyor aklıma

safecapiye adlı siteyi bulamadım (3 cent çok az değil mi ?) Mining siteleri derken ?

benyusuf

Alıntı yapılan: BySuat - 06 Haziran 2016, 21:20:21
En iyi tavsiyem imzamda olan clixsenceden anket ve task yapman bu sana bayağa kazandırır çok uğraşırsan aylık 150 tl yapabilirsin. gine imzam da olan ptc sitesi olan ayuwageden de haftalık 5$ kazanabilirsin. 60 tl de ayuwageden geldimi 150+60=210 yuvarlama aylık maksimum 200 tl kazanırsın.
Not: En yakın arkadaşım,sıra arkadaşım arasıra anket sık sıkta task yaparak 3 ayda 350tl biriktirmişti. hyperx cloud kulaklık almıştı sonunda  :DD

Clixsense'yi biliyorum ancak bir türlü ankeytler beni kabul etmiyor :( Şu anda ayuwageye bakıyorum güzel birşeyler kazanırsam 2. parayı alışımda az da olas birşeyler gönderebilirim ;) mail adresini at :)

Futurenet

Arkadaşlar merak ettiğim birşey var daha uygun daha iyi ve daha kolay bir şekilde referans nasıl bulunur? bu konuda önerilerinizi yazar mısınız ve bildiğiniz siteleride paylaşırsanız hem bana hem diğer arkadaşlarada yardımcı olur. blog ve sosyal medyada link paylaşarak bulmaya çalışıyorum fakat daha iy br yöntem var mı bilmiyorum?  bazı ptc sitelerinde reklam verme yerleri var banner mi text olarak mı vermeliyiz sizin yöntemlerinz neler? fikrleriniz benim için önemli

sterkamed

Aç bi fake facebook iki günde beş bin olur ordan paylaşım yap muhakkak ilgilenen oluyor. Ben bu sayede siteme binlerce hit sağlıyorum. Tanidiklara tanitim yapma ters teper her zaman

ahmetsyyr

Eger ptc tanitimi bitcoib falansa iyi bir ptc sitesine reklam vermek iyidir ama refarans saglamak istedigin site yeni olmaliki nede olsa o ptc icinde tikliyan insan bu isi yapiyor daha once uye olmamasi lazim mesela neobux clixsense reklami verirsen bilmemneclixte bir isine yaramaz cunku bu ise baslarken clixsense neobuxla basliyon insallah yardimci olabildim

Futurenet

Fake hesabı açtım 3 adet hepsini kapattı Facebook hatta biri o kadar sağlamdıkı telefon ile onay bile yapmıştım ama sahte ad diye kapandı malesef onu yaptım ben