İnternetten para kazanma

Başlatan CHeLeP, 13 Eylül 2011, 17:05:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fkork

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 03 Kasım 2013, 23:16:14
Ayrıca sabırlı biri iseniz fanslave uzun zamanda güzel bir kazanç sağlatır size..
http://tr.fanslave.com/?ref=91772

slave=köle değil mi?

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: fkork - 03 Kasım 2013, 23:17:29
slave=köle değil mi?

Valla zamanında vermişti 15 20 euro köle möle :D

enderege

Fanslave de 45€ aldım galiba. Ama artık birikmiyor eskisi gibi. Bu tarz siteler çok var artık. Millet burada reklam vermiyor. Hatta reklam promosyonu vermişler ama bakmadım bile.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Probux da kendi tıklarınla fena birikmiyor bence. 5$ lık ödele limiti biraz yukarıda sadece.
Ama günde 60+ reklam tıkladığım bile olmuş. Bunların 4 tanesinin 1c lik, diğerlerinin 0,1 c lik olduğunu düşünürsek.
demekki günde 10c ye yakın bir reklam tıklaması yapmak çok mümkün sitede.

celalibo

arkadaşlar hyipmonitorturkiye'e nasıl ulaşabiliriz acaba?
skype adresini bilen ya da mail adresini bilen var mı?

celalibo

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 04 Kasım 2013, 20:00:45
tüm bilgileri profilinde mevcut;
http://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/emipire-finance-group/
hocam cevabın için teşekkürler ama yeni üye olduğum için profilini göremiyorum
attığın başlığı incelicem şimdi. belki orda biryerde yazmıştır. tekrar teşekkürler

ikose

Alıntı yapılan: celalibo - 04 Kasım 2013, 20:37:52
hocam cevabın için teşekkürler ama yeni üye olduğum için profilini göremiyorum
attığın başlığı incelicem şimdi. belki orda biryerde yazmıştır. tekrar teşekkürler
5 mesaj olduğunda mesaj gönderebilecek ve profil görüntüleyebileceksin..
Ancak forumumuzda skype  ve mail bilgilerini açık alanda iletilerde  yazmak yasak bu nedenle 5 mesaja ulaşman gerekli..
Forumuza hoşgeldiniz Celalibo :)

celalibo

Alıntı yapılan: ikose - 04 Kasım 2013, 20:59:03
5 mesaj olduğunda mesaj gönderebilecek ve profil görüntüleyebileceksin..
Ancak forumumuzda skype  ve mail bilgilerini açık alanda iletilerde  yazmak yasak bu nedenle 5 mesaja ulaşman gerekli..
Forumuza hoşgeldiniz Celalibo :)
teşekkürler hocam cevabın için. ben de bu başlığı açan arkadaşla aynı durumda sayılırım. o yüzden araştırırken buraya denk geldim. başka sitelere de baktım. hemen hemen hepsinde hyipmonitorturkiye nin her konuya cevabının olduğu gördüm. o yüzden ulaşmak istemiştim ona :)

ikose

Alıntı yapılan: celalibo - 04 Kasım 2013, 21:01:10
teşekkürler hocam cevabın için. ben de bu başlığı açan arkadaşla aynı durumda sayılırım. o yüzden araştırırken buraya denk geldim. başka sitelere de baktım. hemen hemen hepsinde hyipmonitorturkiye nin her konuya cevabının olduğu gördüm. o yüzden ulaşmak istemiştim ona :)
Şu an 3 mesajdasın 2 kez ileti yazdığında H.M.Turkiye.nin  kendisine ÖM atarsan o mutlaka cevap verecektir..
Bol kazançlar şimdiden.. :)