İnternetten para kazanma

Başlatan CHeLeP, 13 Eylül 2011, 17:05:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

Clickbank'a etkisini bilmiyorum, sen bildiğin gibi devam et. Banner deyince burada çoğunluk PTC olduğu için, onlara pek katkısı olduğunu görmedim. Trafiklerin işe yaradığı siteler bulursan bilgiyi bizimlede paylaşabilirsin.

efebakan

trafiklerin işe yarıyabilmesi için güzel bir şey yazmamız gerekiyor ve yanıt gönder dedimizde forum da çıkan karekterlerin değişik olanı çıkıyor ve ben burda neriye neyi koyucamı bilmiyorum ekran görüntüsü göndermeye çalışcam lütfen bilenler yardımcı olsun hemde trafik sitesinde banner reklam vericeksiniz yeterki şu reklam verme işini öğrenim

Coulers79

Ne yapmak istediğini net anlatırsan veya resim paylaşırsan daha iyi anlayabiliriz. Hangi sitede reklam vermeye çalışıyorsun?

efebakan

Merhaba çalıştım için fazla vakit ayıramıyorum  benim istedim traffic sitelerine banner reklamları veriliyor ve referral den de kazanılıyor benim istedim bunları nasıl yapabilirim ve resim de bakarsanız böyle biyere nasıl resimli yani güzel bir reklam verebilirim

http://i1171.photobucket.com/albums/r557/efebakan/Ads1310z_zps92a1a429.png

Coulers79

Efe yeni üyeysen trafik sitelerinden bir şey kazanmak zor iş. Eklenen link ve bannerlara da ref geleceğini zannetmiyorum.
Para kazandıran Easyhits4u 1000 site surfüne 0.30$ veriyor. Altında surf yapan yüzlerce refin olursa ancak kazanırsın.

efebakan

hayır eski üyeyim ve 12 bin küsürlerde puanım var

abbas

elimde aktif bir facebook sayfası var acaba bundan nasıl para kazanabilirim fikirlerinizi sunar misiniz?

cihan77

Merhaba ve aramiza hos geldiniz.

Sizi ekleyebilirmiyiz. Evet ise isim nedir.

orcanto

ptc sitelerinde ref bularak bc.vc kazanarak büssürü yol var istersen yardımcı olurum bende kazanıyorum

abbas

Alıntı yapılan: cihan77 - 04 Şubat 2014, 02:46:55
Merhaba ve aramiza hos geldiniz.

Sizi ekleyebilirmiyiz. Evet ise isim nedir.

hos bulduk hocam. isim gorundugu uzre abbas.