İnternetten para kazanma

Başlatan CHeLeP, 13 Eylül 2011, 17:05:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

garobaba

Arkadaşlar Yani Referansla Kazandıran üyelik Başı İçin Kazandıran Varmı

Günlük 100-200 Üyelik Bulabilirmyim

Önericeğiniz Site Varsa Yorumlardan Belirtiniz

acayip9000

Selamın Aleyküm arkadaşlar. Elimde 1 adet VDS sanal bilgisayar var. Fakat VDS ile para kazanç konusunda tam bir bilgim yok. Başka birşey için satın almıştım. Şu an sadece Hitleap dakikası kasıyor. Ama bana bir faydası yok. Nasıl para kazanabilirim ? Yardımcı olursanız sevinirim. Hayırlı Günler.

garobaba

Arkadaşlar tr.gg site kursam oradan para kazanabilirmiyim reklam koyarak üyeler tıklatarak veya nsaıl para kazanabilriim bilgisi olan yardım etsın lütfen  :'(

Dio

Alıntı yapılan: garobaba - 27 Temmuz 2015, 19:27:00
Arkadaşlar tr.gg site kursam oradan para kazanabilirmiyim reklam koyarak üyeler tıklatarak veya nsaıl para kazanabilriim bilgisi olan yardım etsın lütfen  :'(

kazanabilirsin. ama kazandığına değmez :D
tabi siteye iyi hit çekebilirim diyorsan aşağıdaki konulara bakabilirsin.
http://www.gelirkapisi.com/diger-49/

kadir5500

(eht)

arkadaşlar bildiginiz gibi facebook sayfalarında bit.ly  den link kısaltıp bizlere o linki ilgi çekici şekilde sunuyorlar ve tıklayınca reklam kaynağına gibi bişeye tıklıyoruz ve karşıdaki para kazanıyor nasıl yapılıyor bu bilgisi olan varmı ?    +1

6arti9

http://www.gelirkapisi.com/diger-49/  (internet reklamcılığı) bu bölümdeki konulara göz atıp sorunuza burada cevap arayın bence
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

garobaba

arkadaşlar blog sitem var günlük görüntülenme sayısı 500-1000 arası bu blogtan para kazanmak istiyorum reklam şirketleri biliyormsunuz ödeme yapan düzenli yardımcı olursnaız sevinirim.

Dio

Alıntı yapılan: garobaba - 10 Ağustos 2015, 21:10:42
arkadaşlar blog sitem var günlük görüntülenme sayısı 500-1000 arası bu blogtan para kazanmak istiyorum reklam şirketleri biliyormsunuz ödeme yapan düzenli yardımcı olursnaız sevinirim.
yukarda cevap verdik zaten. Tekrar tekrar sormanıza gerek yok. Hem sormak yerine forumda arasanız konuların altına yazsanız, ödeme yapıp yapmadıklarını söyleyenler çıkacaktır.

acayip9000

Selamin Aleykum arkadaslar. Oncelikle .mobi sitesi acmak ucretli mi ? Bu tur sitelerde pop-ads gibi reklamlar kullanip para kazaniliyormus. Nasil yapiliyor bilmek isterim. Terbiyesiz herifler adult sitelerden yuruyun falan yazmislar internette ama ben Allah'in izniyle temiz ve faaydali yapmak istiyorum. Yardimci olursaniz sevinirim kardeslerim . Arefe gunumuz mubarek olsun. Bol bol secdede dua edelim bu arada. Allah kabul etsin

acayip9000