İnternetten para kazanma

Başlatan CHeLeP, 13 Eylül 2011, 17:05:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Futurenet

@ahmetsyyr o dediğiniz sitemi linki varsa atabilir misiniz acaba? Bitcoib?

hemsire

Netle senelerdir uğraşıyorum ama para kazanamadım bir türlü. Ben de para kazanmak istiyorum netten. Sitelerim de var. Ama ne yapacağımı bilmiyorum  :'(

sterkamed

Alıntı yapılan: hemsire - 09 Temmuz 2016, 01:00:18
Netle senelerdir uğraşıyorum ama para kazanamadım bir türlü. Ben de para kazanmak istiyorum netten. Sitelerim de var. Ama ne yapacağımı bilmiyorum  :'(
Adsense denediniz mi

sterkamed

Alıntı yapılan: Futurenet - 08 Temmuz 2016, 21:25:36
Fake hesabı açtım 3 adet hepsini kapattı Facebook hatta biri o kadar sağlamdıkı telefon ile onay bile yapmıştım ama sahte ad diye kapandı malesef onu yaptım ben

Bana kapanan facelerin giriş maili ve şifresini atabilirmisin

Futurenet

@sterkamed bunu niçin yazdın kapanan hesapları açamıyorum kimlik istiyor kırk tane kimlik attım sahte googlede bulup :)" yine açmadı

sterkamed

Alıntı yapılan: Futurenet - 09 Temmuz 2016, 02:00:59
@sterkamed bunu niçin yazdın kapanan hesapları açamıyorum kimlik istiyor kırk tane kimlik attım sahte googlede bulup :)" yine açmadı

Hocam kimlik ile zor biliyorlar fake olduğunu arkadaş tanima istiyorsa hesaplar kurtarilabiliyor. Ben arkadaş tanımaya takilan hesaplarimi açtım hep

Futurenet

Ben onu yaptım daha önce biliyorum açtım ama şimdi hiç bir şey istemiyor tek kimlikle ne tel istiyor ne arkadaş öyle olsaydı zaten biray önce açardım o hesap çok önemliydi benim için birsürü yabancı arkadaşlar vardı ve yaptuğım işe girdilerdi

Bozkurt88

Facebooktan benim de çok projelerim oldu. Nice teyitli bayan hesaplarım oldu. Veya ele geçirilmiş bayan hesaplarım oldu ne gariptir Facebook'un yeni güvenlik yazılımından sonra tek tek kapattılar. Kimlikli teyit olmasına rağmen yine de geri vermediler. Sadece teyitsiz bir tekce bayan hesabım kaldı ona bağlı yüksek hitli bir sayfam var. Sanırım Hesap açılıp da yüksek iş yapıyorsa sana dokunmuyorlar. Bir de açılır açılmaz gelen taleplerin hepsini kabul etmemek gerekiyor. Dönem dönem veya günlük 20 / 20 kabul etmekte fayda olduğunu düşünüyorum. Ayrıca aynı hesabı mobilden de açıyorsak. Facebook'a göre gerçek kullanıcı grubuna girdiğini düşünüyorum. Böyle yaptığım bir hesap şikayet almasına rağmen hiç kapatılmadı. Tecrübelerimi paylaştım :)

Futurenet

Çok fazla kişi vardı çok da iyiydi hesabım ama yinede kapandı bilmiyorum

znrcn

Alıntı yapılan: Futurenet - 08 Ağustos 2016, 12:42:35
Çok fazla kişi vardı çok da iyiydi hesabım ama yinede kapandı bilmiyorum

Facebook hesap adları konusunda hassas. Sahte isim kullanırsanız ve birileri profilinizin sahte olduğuna dair şikayette bulunursa Facebook sizden kimlik vs. gibi teyit ister.